Lewis Baker'in partneri kim olacak? Trabzonspor'un Başakşehir maçı muhtemel 11'i

Lewis Baker'in partneri kim olacak? Trabzonspor'un Başakşehir maçı muhtemel 11'i
Sezon başından bu yana aldığı sonuçlarla taraftarını mutlu edemeyen Trabzonspor'da hafta sonu oynanacak olan Başakşehir maçı öncesinde orta saha sıkıntısı yaşanıyor. Bordo mavililerdeki eksiklikler sebebiyle oynama ihtimali bulunan iki oyuncu neredeyse süre almadı.

Bu sezon Rosenborg'dan transfer edilen Anders Trondsen'in uzun süreli sakatlık yaşaması sonasında Trabzonspor'da hesaplar bozulmuştu. Tescil döneminin son saatlerine kadar orta saha takviyesi yapmaya çalışan bordo mavililerde sonuç alınamamış ve transfer sona ermişti. Başakşehir maçına hazırlanan Fırtına'da Flavio cezalı, Abdülkadir Parmak ise koronavirüs sebebiyle filyasyon sürecinde. Bu sebeple antrenmanlara katılmadı.


 

Elde var Kamil Ahmet ve Majid Hosseini

Kadroda yer alan isimler arasında şu anda sadece Lewis Baker orta saha oyuncusu olarak göze çarpıyor. Flavio ve Abdülkadir'in alternatifleri olarak ise Kamil Ahmet ve Majid Hosseini görülüyor. Eddie Newton geçtiğimiz günlerde yaptığı basın toplantısında kendisinden övgü ile bahsederek birçok mevkide oynamasının avantaj olduğunu söylemişti. Ancak 45 dakikalık süre alması maç performansı konusunda eksiklikler yaşatabilir. İranlı stoper ise geçtiğimiz sezon kendisinden istendiği dönemlerde ön libero oynamıştı. Ancak o da uzun süredir maç yapmadı. Son olarak İran'ın Mali ile karşılaşacağı hazırlık mücadelesi de iptal edildi. Newton'ın tercihini Kamil Ahmet'ten yana kullanması daha muhtemel olarakd eğerlendiriliyor.


 

Trabzonspor'un muhtemel 11'i

Geçen sezonun şampiyonu Başakşehir ile Fenerbahçe derbisi öncesi kritik bi rmücadeleye çıkacak olan Trabzonspor'un mücadeleye Uğurcan, Pereira, Vitor Hugo, Edgar Ié, Marlon, Kamil Ahmet, Baker, Ekuban, Abdülkadir, Nwakaeme ve Afobe 11'i ile başlaması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.