Lider Alanya'da tahtını geri almaya geliyor! Trabzonspor Alanya deplasmanında...

Lider Alanya'da tahtını geri almaya geliyor! Trabzonspor Alanya deplasmanında...
Koronavirüs arasından etkilenmeden geri dönen ancak Nwakaeme'yi kaybeden Trabzonspor, Başakşehir'in Ankaragücü'nü yenerek zirveye oturduğu Süper Lig'de yeniden tahtını almak için sahaya çıkıyor. Akdeniz deplasmanından 3 puanla dönmeyi hedefleyen bordo mavililer şampiyonluk için kritik maçı kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor. Sosa'nın durumu ise maç saatinde belli olacak.

Süper Lig'in lideri Trabzonspor cuma günü MKE Ankaragücü'nü mağlup eden Başakşehir'den yeniden ilk sırayı kapmak adına kritik bir mücadeleye çıkıyor. Fırtına, Ege'den sonra İstanbul'da da esmiş ve Türkiye Kupası'nda da finale yükselmişti. Kupa finalinde karşılaşacağı rakibi Alanyaspor'a konuk olacak bordo mavililerde tek hedef 3 puan. Futbolcular, teknik heyet, yönetim ve taraftar şampiyonluk için kenetlendi. Herkes zafer bekliyor. Saat 21:00'de başlayacak kritik maç beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.

Alanya ters geliyor
Turuncu-Yeşilliler 4 sınavdan sahadan galibiyetle ayrılırken, Fırtına sadece 2 maçta 3 puanın sahibi oldu, bir maç da beraberlikle sonuçlandı. Söz konusu mücadelelerde Alanya 11 gol atarken, Bordo-Mavililer ise 6 gol kaydetti. Ligin ilk yarısındaki karşılaşmayı ise Trabzonspor kazanmıştı.

Sosa maç saati
Ağrıları azalmasına rağmen teknik direktör Hüseyin Çimşir’in ilk 11’de riske etmeyeceği Arjantinli yıldız, son kontrollerdeki durumuna göre 21 kişilik kadroda yer alabilir. Kaptan, çifte şampiyonluk yolunda Hüseyin hocanın takım içindeki en büyük yardımcısı konumunda.

Trabzonspor otele yerleşti
Süper Lig’de deplasmanda Aytemiz Alanyaspor’a konuk olacak Trabzonspor kafilesi dün akşam ilçeye gelerek otele yerleşti. Süper Lig’in 28’inci haftasında Aytemiz Alanyaspor, Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda Trabzonspor’u ağırlayacak. Bu akşam saat 21.00’da başlayacak maç için Trabzonspor kafilesi dün saat 21.00’de havayoluyla Alanya-Gazipaşa Havalimanı’na geldi. Havalimanından takım otobüsüyle ayrılan kafile daha sonra Alanya ilçesindeki Alan Xafira Deluxe Resort Otel’e yerleşti. Alanya’da yaşayan bordo-mavili taraftarların yoğun ilgisi arasında karşılanan Trabzonspor kafilesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kuralına uyarak otele giriş yaptı. Trabzonsporlu taraftarlar Başkan Ahmet Ağaoğlu’na otelin girişinde çiçek vererek hatıra fotoğrafı çektirdi. Bordo-mavili takım maç saatine kadar otelde kampa girdi.

Muhtemel 11'ler
Alanyaspor: Marafona, N’Sakala, Caulker, Tzavellas, Juanfran, Ceyhun, Salih, Fernandes, Bakasetas, Efecan, Cisse

Trabzonspor: Uğurcan, Pereira, Costa (Hosseini), Campi, Novak, A.Parmak, Ndiaye, Abdülkadir Ömür, Guilherme, Ekuban, Sörloth

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.