Liverpool Ajax Şampiyonlar Ligi maçı canlı izle Bein Sports 2 internetten donmadan seyret | 1 Aralık 2020 Salı

Liverpool Ajax Şampiyonlar Ligi maçı canlı izle Bein Sports 2 internetten donmadan seyret | 1 Aralık 2020 Salı
Şampiyonlar Ligi'nde 5. hafta bugün oynanacak maçlarla başlıyor. Birbirinden çekişmeli maçlara sahne olacak akşamın en dikkat çeken mücadelelerinden biri Anfield Road'da oynanacak. Son şampiyonluğunu iki sezon önce kazanan Liverpool, daha önce bu kulvarda 3 kez mutlu sona ulaşan Ajax'ı konuk ediyor. İlk maçı kazanan İngilizler aynı başarıyı tekrar etmek isterken Hollanda devi ise rövanşı alma peşinde. Karşılaşma milyonlarca spor severi de ekran başına kilitleyecek. Liverpool Ajax Şampiyonlar Ligi maçı canlı

Şampiyonlar Ligi'nde 5. hafta bugün oynanacak maçlarla başlıyor. Birbirinden çekişmeli maçlara sahne olacak akşamın en dikkat çeken mücadelelerinden biri Anfield Road'da oynanacak. Son şampiyonluğunu iki sezon önce kazanan Liverpool, daha önce bu kulvarda 3 kez mutlu sona ulaşan Ajax'ı konuk ediyor. İlk maçı kazanan İngilizler aynı başarıyı tekrar etmek isterken Hollanda devi ise rövanşı alma peşinde. Karşılaşma milyonlarca spor severi de ekran başına kilitleyecek. Liverpool Ajax Şampiyonlar Ligi maçı canlı izle ve Bein Sports 1 internetten donmadan seyret alternatifleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.


 

Liverpool Ajax maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Dünyanın 1 numaralı kulüpler organizasyonunda iki takımı karşı karşıya getirecek olan Liverpool - Ajax maçı saat 23.00'te başlayacal ve beIN SPORTS 2'den canlı yayınlanacak. Mücadeleyi beinconnect.com.tr üzerinden izleyebilirsiniz.


Liverpool Ajax maçı öncesi OPTA verileri

Liverpool ile Ajax arasında oynanan üç Avrupa kupası maçında taraflar birer galibiyet ve bir beraberlik aldı.
Ajax, Şampiyon Kulüpler Kupası/Şampiyonlar Ligi tarihinde Liverpool'a sadece 1966/67 sezonunun son 16 turunda konuk olmuş ve sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrılarak turu geçmeyi başarmıştı (toplam 7-3).
Avrupa kupalarında bir Hollanda takımına rakip olduğu ilk maçı kaybeden Liverpool (1-5 vs Ajax), Aralık 1966'daki o karşılaşmadan bu yana Hollanda ekiplerine mağlup olmuyor (9G 5B).
İngiltere temsilcilerine konuk olduğu son beş Şampiyonlar Ligi maçında mağlubiyet almayan Ajax (1G 4B), son ziyaretinde Chelsea ile 4-4 berabere kalmıştı (Kasım 2019).
Atalanta karşısında Şampiyonlar Ligi gruplarındaki sekiz maçlık yenilmezlik serisi sona eren Liverpool (7G 1B), Jürgen Klopp yönetiminde üst üste iki mağlubiyeti sadece Kasım 2018'de almıştı.
Deplasmanda oynadığı son 11 Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında mağlubiyet almayan Ajax (7G 4B), daha uzun bir seriyi en son Mart 1997'de yakalamıştı (10G 4B).
Şampiyonlar Ligi'nin 2017/18 sezonundan bu yana 20+ gol atan dört oyuncudan biri, bu süreçte 21 gol kaydeden Liverpool forveti Mohamed Salah (31; Lewandowski, 26; Ronaldo & 24; Messi).
Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde en fazla şut pasıyla biten top taşımaya sahip üç isimden biri olan Dusan Tadic (6; Jadon Sancho ve Kingsley Coman ile eşit), aynı zamanda en fazla asistle biten top taşıma yapan üç oyuncudan biri konumunda (2; Juan Cuadrado ve Joshua Kimmich ile eşit).
Sahasında oynadığı son 10 Şampiyonlar Ligi maçında gol atamayan Liverpool forveti Sadio Mane, daha önceki yedi karşılaşmada fileleri beş kez havalandırmıştı.
Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde birden fazla 20 yaş altı oyuncusundan gol bulan iki takımdan biri Ajax (Ryan Gravenberch & Lassina Traore; Barcelona ile eşit).



Liverpool - Ajax muhtemel 11'ler

Liverpool: Alisson, Milner, Matip, Williams, Robertson, Fabinho, Wijnaldum, Mane, Jota, Salah, Firmino

Ajax: Onana, Mazraoui, Schuurs, Martinez, Tagliafico, Klaassen, Blind, Gravenberch, Neres, Tadic, Traore

Grupta oynanacak diğer maçta Atalanta, Midtjylland'ı konuk edecek. 5. maçlar öncesinde D Grubu'nda puan durumu şu şekilde oluştu:

1- Liverpool / 9 puan

2- Ajax / 7 puan

3- Atalanta / 7 puan

4- Midtjylland / 0 puan



 

İki takım da zirvede

Bugün Şampiyonlar Ligi'nde karşı karşıya gelecek olan Liverpool ile Ajax kendi liglerinin zirvesinde bulunuyor. İngilizler 10 haftası geride kalan Premier Lig'de averajla Tottenham'ın ardından ikinci sırada bulunuyor. Hollanda temsilcisi ise sadece bi kez yenildiği Eredivisie'de farklı ve tarihi skorlar da elde ederek 27 puanla ilk basamakta bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.