Liverpool Manchester United maçı kaç kaç bitti, 7-0 gerçek mi?

Liverpool Manchester United maçı kaç kaç bitti, 7-0 gerçek mi?
Futbolun beşiği İngiltere'de hafta sonu oynanan Liverpool Manchester United maçının skoru binlerce kişi tarafından araştırılarak araştırılıyor. Liverpool Manchester United maçı kaç kaç bitti, 7-0 gerçek mi? Detaylar haberimizde yer alıyor.

İngiltere 1. futbol ligi Premier Lig'de yeni bir hafta daha sona erdi. Birbirinden iddialı karşılaşmaların birine Anfield Road'da oynandı. Liverpool evinde Manchester United'ı ağırladı ve alıancak skor merak konusuydu. Mücadele sonunda ortaya çıkan sonuç herkesi şaşırttı. Manchester taraftarları ise kahroldu. Liverpool Manchester United maçı kaç kaç bitti, 7-0 gerçek mi? Detaylar haberimizde yer alıyor.



Liverpool Manchester United maçı kadroları

Liverpool (4-3-3): Alisson — Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson — Henderson, Fabinho, Elliott — Salah, Gakpo, Nunez

Manchester United (4-2-3-1): De Gea — Dalot, Varane, Martinez, Shaw — Fred, Casemiro — Antony, Fernandes, Rashford — Weghorst


 

Liverpool Manchester United maçı kadroları

  1. Manchester United'ı konuk ettiği son altı lig maçını kaybetmeyen Liverpool (3G 3B), daha uzun bir seriyi en son 1970-1979 seneleri arasındaki dokuz karşılaşmalık süreçte yakaladı.
  2. Manchester United'ın en fazla Premier Lig sezonunda duble yaptığı rakibi Liverpool (8). Kırmızı Şeytanlar, bunu 2015/16'dan bu yana ilk kez başarmak için sahaya çıkıyor.
  3. Dünya Kupası için verilen aranın sona erdiği Aralık 2022'den bu yana Premier Lig'de hiçbir takım Manchester United'dan daha fazla puan toplamadı (23).
  4. Liverpool tarihinde Manchester United'a en fazla resmi maç golü atan oyuncu konumundaki Mohamed Salah (10), Kırmızı Şeytanlar'a rakip olduğu son beş karşılaşmada da fileleri havalandırdı.
  5. Premier Lig'de görev yaptığı son 10 maçta 10 gol atan Marcus Rashford, son beş karşılaşmada da fileleri havalandırdı. Manchester United tarihinde sadece üç isim üst üste altı Premier Lig maçında gol sevinci yaşamayı başardı: Ruud van Nistelrooy, Eric Cantona ve Cristiano Ronaldo.



 

Liverpool Manchester United maçı kaç kaç bitti? Golleri kim kim attı?

5 Mart 2023 Pazar tarihinde oynanan Liverpool Manchester United maçı saat 7-0 sona erdi. Karşılaşmanın gollerini 43 ve 50'de Gakpo, 47 ve 75'te Nunez, 66'da Mohamed Salah ve 88'de Roberto Firmino attı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.