Ljajic en çok Negredo'ya yarar

Ljajic en çok Negredo'ya yarar
Beşiktaş başkanı Orman, Sırp futbolcunun en çok İspanyol yıldıza yarayacağını söyledi. Negredo’nun golleri sıralayacağını kaydetti

Siyah-beyazlılarda, Adem Ljajic'in milli aradan sonra ilk 11'deki yerini alacak olması herkesi heyecanlandırıyor. Beşiktaş başkanı Fikret Orman da Sırp yıldızın takıma girmesiyle birlikte tüm taşların yerine oturacağını belirtti. Orman, kalitesine güvendiği Alvaro Negredo'nun da istediği pasları alacağını ve bu sezon gol kralı olabileceğini söyledi. Orman'ın yakın çevresine "Negredo'nun kariyerini biliyoruz. Demba Ba, Mario Gomez veya Aboubakar'dan eksiği yok fazlası var. Ljajic onu devreye sokacaktır" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

HIRSLA ÇALIŞIYOR
Sezon başında takımdan ayrılacağı söylenen Alvaro Negredo, Avrupa'da transfer döneminin kapanmasıyla Beşiktaş'ta kalmıştı. Bu sezon ligde Erzurum ve Antalya ağlarını sarsan İspanyol yıldız, Avrupa Ligi'nde de Linz eşleşmesinde 90. dakikada attığı golle turu getirmişti. Transferin devam ettiği Al Nasr kulubü, Negredo için yeni bir teklif getirse de başkan Fikret Orman çok güvendiği 33 yaşındaki futbolcuyu satmama kararı aldı. Negredo da camianın kendisine duyduğu güveni boşa çıkarmamak için çok çalışıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.