Ljajic'in yerine Gaitan!

Ljajic'in yerine Gaitan!
Adem Ljajic ile yollarını ayırmaya hazırlanan Beşiktaş'ta yeni yıldız da belirlendi. Sırp futbolcunun yerine son olarak Lille'de forma giyen Nico Gaitan bedavaya getirilecek.

Performansı nedeniyle Adem Ljajic'i gönderme kararı alan Beşiktaş'ta 32 yaşındaki Gaitan gündeme geldi. Arjantinli futbolcunun sözleşmesinin sona erecek olması avantaj görülürken taraftara da bu zor günlerde sıkıntılı sürece rağmen yıldız transferiyle jest yapılacak. Ocak ayındaki ara transfer döneminde de gündeme gelen Arjantinli futbolcu için girişimlere başlayan siyah-beyazlılar, 31 yaşındaki yıldız oyuncuyu transfer ederek orta alana yeniden dinamizm getirmeyi hedefliyor.

Türk futbolcular aracı oldu
Devre arasında ABD Kulübü Chicago Fire'da forma giyen, ara dönemde Lille ile 6 aylığına anlaşan tecrübeli futbolcunun sözleşmesi bu sezon sonunda bitiyor. Siyah-beyazlılar 32 yaşındaki oyuncuya bonservis bedeli ödenmeyeceği için, imza parası konusunda da ısrarcı olmaması durumunda bu transfere olumlu yaklaşıyor. Beşiktaş yönetiminin istikrarlı oyuncu Nico Gaitan'la ilgili olarak Lille'de forma giyen Türk futbolcular Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'ten de bilgi alış verişinde bulunması bekleniyor.

441 maç 188 gole katkı
Lille'de forma giyen Gaitan, profesyonel kulüp kariyerinde bugüne kadar 441 karşılaşmada görev yaptı. Bu periyotta 64 gol atan tecrübeli oyuncu, 124 de asist yaparken; toplamda 188 gole katkı gösterdi. FOTOMAÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.