Lokomotiv Moskova - Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı saat kaçta ve hangi kanalda

Lokomotiv Moskova - Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı saat kaçta ve hangi kanalda
Ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Galatasaray kritik bir maça çıkıyor. Üst tura yükselmek adına Rusya'dan galibiyetle dönmek isteyen sarı kırmızılılar son haftaya moralli girmek amacında. Peki Lokomotiv Moskova - Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar...

Türkiye'nin 1 numaralı kupadaki tek temsilcisi olan Galatasaray başarılarına bir yenisini eklemek adına gruptaki beşinci maçına çıkıyor. Schalke ve Porto'nun da bulunduğu grupta üçüncü sırada yer alan Galatasaray, kalan son iki maçından galibiyetle ayrılmak hedefinde. Rusya'nın en önemli kulüplerinden biri olmasına rağmen istediği gibi bir performans gösteremeyen Lokomotiv Moskovaa karşısında galip gelmek için tüm gücünü ortaya koymayı göze alan sarı kırmızılılar için tüm Türkiye tek yürek olacak.

Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda ülkemiz adına mücadele eden Galatasaray deplasmandaki son maçında son sıradaki Lokomotiv Moskova ile karşı karşıya gelecek. Topladığı 4 puanla son iki maça giren sarı kırmızılılar Schalke'nin de kaybetmesiyle son maça umutla girmek istiyor. Peki, Lokomotiv Moskova Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
 

LOKOMOTİV MOSKOVA GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

28 Kasım Çarşamba günü Lokomotiv Central Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 20:55'de başlayacak. Mücadelenin beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanması bekleniyor.


 

LOKOMOTİV MOSKOVA EVİNDE KAYBETTİ

Galatasaray’ın çarşamba günü Rusya’da konuk olacağı Lokomotiv Moskova, ligde sahasında Ural’ı ağırladı. 26. dakikada Smolov’un golüyle öne geçen Lokomotiv, 31’de Kulakov, 51’de de El Kabir’in gollerine engel olamayınca sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Böylece Moskova’nın puanı 25’te kaldı.


 

GALATASARAY HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu beşinci maç haftasındaki Lokomotiv Moskova karşılaşmasının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda gerçekleştirilen idmana koordinasyon ile ısınmayla başlandı. Daha sonra 10 dakika süren eğitsel çalışmalar yapıldı. Antrenmanın ana bölümünde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde taktik oyun oynandı. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Sarı-kırmızılılar, Lokomotiv Moskova karşılaşması için yarın saat 11.00’de özel bir uçakla Moskova’ya hareket edecek. Galatasaray, mücadele öncesi son çalışmasını ise yarın saat 18.30’da maçın gerçekleşeceği Lokomotiv Stadı’nda ilk 15 dakikası medya mensuplarına açık olarak yapacak. Teknik direktör Fatih Terim ve bir oyuncunun katılacağı basın toplantısı saat 18.00’de başlayacak.


 

SİSTEM HENÜZ BELLİ DEĞİL

Cim Bom’un teknik patronu Fatih Terim, Lokomotiv Moskova karşısında hangi sistemle takımını sahaya süreceğine henüz karar vermedi. Kayserispor ve Konyaspor maçlarında 2 bekli, 3 stoperli düzeni kullanan tecrübeli hoca, cezalı isimlerin Moskova’da forma giyebilecek olmaları nedeniyle, eski sisteme geri dönebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.