Luiz Gustavo'nun yeniden doğuşu

Luiz Gustavo'nun yeniden doğuşu
Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu’nun takımın başına geçmesinin ardından kulübeye mahkum kalan ve ayrılma noktasına gelen Luiz Gustavo, Vitor Pereira ile adeta yeniden doğdu. Portekizli teknik adam, çok güvendiği öğrencisi Luiz Gustavo'yu yeniden 11’in değişilmezleri arasına alacak.

Brezilyalı yıldız Luiz Gustavo, Fenerbahçe ’ye imza attığı 2019-20 sezonunun başından beri takımın vazgeçilmez oyuncuları arasında yer aldı. Gustavo, Sarı-Lacivertli kariyerinde sadece 1 kez, sakatlığını yeni atlattığı için yedek kalmıştı. Ancak Emre Belözoğlu’nun takımın başına geçmesiyle birlikte tecrübeli orta saha oyuncusu kulübeye mahkum oldu, ciddi ciddi ayrılık kararını değerlendirmeye başladı. Vitor Pereira’nın gelmesi ile her şey değişti.

Portekizli çalıştırıcı, önce Gustavo ile özel bir görüşme yaptı; takım için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu ve kendisiyle ilgili planlarını anlattı. Ardından 34 yaşındaki futbolcu takım kaptanlardan biri oldu. Hocasının bu yaklaşımı ile yeniden kendisini değerli hisseden Luiz Gustavo, ayrılık ihtimalini tamamen kafasından sildi.


Pereira’nın jokeri

Vitor Pereira, Luiz Gustavo’yu bu sezon iki farklı bölgede kullanmayı planlıyor. Portekizli teknik adam, öğrencisini hem orta sahanın merkezinde hem de stoperde görevlendirecek. Pereira, hazırlık maçlarında her iki mevkide de oynattığı Gustavo’yu bu sezon joker oyuncu olarak değerlendirmek istiyor. Fanatik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.