Luyindama: “Sonsuza kadar Galatasaray’da oynayacağım”

Luyindama: “Sonsuza kadar Galatasaray’da oynayacağım”
Christian Luyindama, Süper Lig'in 2. haftasında oynanan Atakaş Hatayspor maçının ardından yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu.

Luyindama, kendisine yöneltilen “Gol anında ne hissettin?” sorusuna “Bugüne gelene kadar çok çalıştım. Kendimi en iyi şekilde hazırladım. Bugün de attığım golle sonucunu gördük.” yanıtını verdi.  

Transfer iddialarıyla ilgili konuşan Luyindama, “Türkiye’ye Galatasaray için geldim. Transferde adım geçiyor olabilir ama sonsuza kadar Galatasaray’da oynayacağım” dedi.

Ameliyattan sonra zor zamanlar geçirdiğini ifade eden Luyindama, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu akşam ayrıca doktorumuz Yener İnce’ye de teşekkür etmek istiyorum. Ameliyattan sonra zor zamanlar geçirdim. O zor zamanlarda her zaman beni motive etti. Bu akşam da gol atmadan önce bana gol atacağımı söylemişti. Ayrıca hocamız Fatih Terim’e de bana her zaman güven duyduğu için ona da çok teşekkür ederim.”

Son olarak taraftara da teşekkürlerini sunan Luyindama ‘Boss geri döndü! Artık buradayım!’” diyerek sözlerini noktaladı. Fanatik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.