Majid Hosseini adını o listeye yazdırdı!

Majid Hosseini adını o listeye yazdırdı!
Trabzonspor'un İranlı stoperi Majid Hosseini Asya Şampiyonası'nda izlenmesi gereken defans oyuncuları arasında gösterildi.

Trabzonspor'a imza attıktan sonra gösterdiği performansla adından söz ettiren ve milli takımın da değişilmez ismi haline gelen Majid Hosseini ülkesinin Asya Şampiyonası'ndaki mücadelesinde de yine önemli bir rol oynayacak. Rusya'da düzenlenen Dünya Kupası'ndaki oyunuyla İran'dan Türkiye'ye transfer olan Hosseini Birleşik Arap Emirlikleri'nde bu hafta sonu başlayacak olan turnuvadaki hedefi kupayı kaldırmak.

Şampiyona hakkında değerlendirme yapan FOX Sports Asia, Hosseini'yi mutlaka izlenmesi gereken defans oyuncularından biri olarak gösterdi. Haberde Carlos Queiroz'un 2018 Rusya Dünya Kupası öncesinde şans verdiği ve Esteghlal'deki partneri Rouzbeh Cheshmi'nin sakatlanmasıyla formayı sırtına geçiren Hosseini'nin bırakmaya niyetli olmadığı yazıldı. Ayrıca Portekiz ve İspanya karşısındaki performansları hatırlatıldı.

Ayrıca formunun ödülünü Trabzonspor'a transfer olarak aldığı belirtildi.

Gabe Tan imzalı haberde turnuvada izlenmesi gereken diğer isimler Theerathon Bunmathan, Hiroki Sakai, Ali Al-Bulaihi, Abdelkarim Hassan ve Que Ngoc Hai olarak belirlendi.

iran majid hosseini

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.