Majid Hosseini'den feda!

Majid Hosseini'den feda!
Devre arasında kendisine gelen teklifleri elinin tersi ile iten ve Trabzonspor'da kalmak istediğini açıklayan Majid Hosseini, sözleşmesine yönelik indirime de sıcak bakıyor.

Esteghlal'den transfer edildikten sonra gerek performansı gerek de karakteri ile taraftarların gözünde farklı bir noktada yer alan Majid Hosseini'nin sezon sonu kontratı sona eriyor. İranlı savunmacının opsiyonunun bulunduğu 1 yıllık yeni anlaşmayı devreye sokması bekleniyor. KAP bildirimine göre gelecek sezon 600 bin euro kazanacak. Koronavirüs sebebiyle ekonomide yaşanan zorlukta yönetimin indirim talep etmesi beklenen genç oyuncunun bu fikre sıcak baktığı öğrenildi.

Çimşir'in raporu beirleyecek
Trabzonspor'un savunma bölgesinde Hosseini'nin haricinde Hüseyin Türkmen, Gaston Campi, Manoel Messias ve Manuel da Costa da yer alıyor. Yönetim sezon sonunda teknik direktör Hüseyin Çimşir'in hazırlayacağı rapora göre hareket edecek. Çimşir de Hosseini'nin kalan karşılaşmalardaki performansına göre kararını netleştirecek. Yaşı ve farklı pozisyonlarda oynayabilme özelliği şu an için en büyük artısı.

.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.