Majid Hosseini milyonlarca euroyu reddetti!

Majid Hosseini milyonlarca euroyu reddetti!
Trabzonspor'da bu sezon sakatlığı sebebiyle maçlara çıkamayan ve Başakşehir karşısında ilk kez kadroda yer alan Majid Hosseini'nin transfer döneminde takımdan ayrılması ya da lisans çıkarılmaması gündemdeydi. İranlı futbolcu kendisine gelen çok önemli bir teklifi reddetti.

Esteghlal'den transfer edildikten sonra sürekli yükselen formuyla Avrupa'nın birçok kulübünü peşinden koşturan Majid Hosseini için bu sene de Sampdoria devreye girmiş ama anlaşma sağlanamamıştı. İranlı futbolcunun tescil döneminin son gününde sözleşmesinin dondurulacağı ya da kiralık gönderileceği yönünde beklentiler vardı. Ancak genç stoper takımda kaldı. Sakatlığı sonrasında maç formu bulana kadar kadroya dahil edilmeyen İranlı futbolcunun Katar'dan gelen teklifi geri çevirdiği ortaya çıktı.



Al Rayyan'ı reddetti!

Katar Yıldızlar Ligi takımlarından Al Rayyan, Hosseini için ciddi bir yıllık maaş belirledi ve kendisine ulaştırdı. İranlı futbolcuya 3 yıllık anlaşma karşılığında sırayla 1.7, 1.9 ve 2.1 milyon euro senelik ücret teklfi edildi. Ancak bu öneri kabul görmedi. Genç stoper sadece Avrupa'da oynamak istediğini ve Katar'a her zaman gidebileceğini belirterek kapıları kapattı.


Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.