Majid Hosseini'nin ailesi Türkiye'ye getirildi

Majid Hosseini'nin ailesi Türkiye'ye getirildi
Corona virüsün dünyayı sarsmasının ardından en çok etkilenen ülkelerden biri olan İran'da binin üzerinde vatandaş hayatını kaybetmişti. Trabzonspor'da forma giyen Majid Hosseini'nin ailesini Türkiye'ye getirildi. Genç stoper yeni yıl olarak kabul edilen nevruzu ailesiyle birlikte geçirdi.

Corona virüsü her geçen gün daha fazla kişiyi etkilemeye devam ederken ölüm sayıları da giderek artıyor. Dün kulüp olarak corona virüsü testi yapılan Trabzonspor'da herhangi bir olumsuz teşhis konulmadı ve tüm sonuçlar negatif çıktı. Dünyanın en çok etkilenen üç ülkesinden biri olan İran vatandaşı olan Majid Hosseini salgının ilk günlerinde ailesi ve yakınları ile sık sık görüşüüp bilgi alıyordu. Yönetim ise duruma el koydu ve İranlının ailesini Türkiye'ye getirdi.

Sonuçlar iyi
2 hafta önce İran'dan getirilen Majid Hosseini'nin ailesine yapılan testlerde herhangi bir soruna rastlanmadı. Hatta genç futbolcunun İran'da yaşayan tüm akabalarının da iyi olduğu öğrenildi. Yönetimin tavrına çok sevinen ve ailesinde de pozitif sonuç çıkmayan Hosseini'nin moralinin yüksseltti. 23 yaşındaki oyuncunun İran'da yeni yıl olarak kutlanan Nevruzu'u da ailesiyle birlikte geçirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.