Majid Hosseini'nin menajerinden yalan haberlere sert tepki

Majid Hosseini'nin menajerinden yalan haberlere sert tepki
Şampiyonluk yarışında ilk sırada yer alan Trabzonspor'da İranlı futbolcu Majid Hosseini'nin Fenerbahçe ile görüştüğü iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Transferi hakkında konuşan menajeri ise görüşmeleri kesin ve sert bir dille yalanladı.

Sakatlığı sebebiyle bir süredir formasından uzak kalan Majid Hosseini bu hafta takımla birlikte çalışmalara başlamıştı. İranlı futbolcu geldiği günden bu yana ortaya koyduğu karakter ve aidiyetle ön plana çıkarken devre arasındaki transfer tekliflerini de Trabzonspor'da oynamak için elinin tersi ile itmişti. Genç stoper için son günlerde menajerinin Fenerbahçe ile görüştüğü iddiaları haberlere konu oldu. Ancak menajeri görüşmeleri reddetti.

Majid mutlu ve görüşme olmadı!
Daha önce Mohsen Ebrahimi'de bulunan menajerlik haklarını GB Sports Talentum ile anlaşarak bu şirkete veren Hosseini için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. İstanbul'da Fenerbahçeli yöneticilerle görüştüğü öne sürülen İranlı stoperin menajeri söz konusu iddiaları reddetti ve şunları söyledi; 'Majid Trabzonspor'da çok mutlu. Daha fazla okunmak ve tıklanmak için yazılan haberler gerçekten utanç verici. Transfer konusunu bilmeyen insanlar da bu tip haberlere inanabililiyor. Şunu net olarak söylüyorum ki herhangi bir görüşme ya da toplantı olmadı.'

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.