Majid Hosseini performansıyla hayran bıraktı

Majid Hosseini performansıyla hayran bıraktı
Geçen sezon oynanan Alanyaspor maçı sonrasında kulübeye hapsolan, sakatlıktan uzun süre sonra geri dönen ve bu kez de Vitor ile Edgar'ın arkasında kalan Majid Hosseini formasının hakkını oynadığı iki maçta da verdi. İranlı savunmacı performansıyla Vitor Hugo'yu aratmadı.

Esteghlal'den transfer edildiği ilk sezonda adını Avrupa'nın birçok takımının transfer listesine yazdıran Majid Hoseini'nin her geçen gün daha da ileri gitmesi bekleniyordu ancak sakatlıkları başına dert oldu. Üstüne Alanyaspor maçında gördüğü kırmızı kartla adeta kulübeye sürülen genç savunmacı, uzun süren sakatlığından dönüşünde ise Vitor Hugo ile Edgar Ié'nin oturan tandem uyumunda geride kaldı. Hatta bu transfer döneminde hala gitmesi gündemdeki yerini koruyor. Ancak Galatasaray maçında Brezilyalı mevkidaşının sakatlanmasının ardından formayı alan İranlı oyuncu Karagümrük maçındaki performansını daha da yukarı çekerek neredeyse kusursuza yakın bir performans ortaya koydu.


 

Erzurumspor istiyor

Bu sezon forma şansı alamaması sebebiyle devre arasında oynamak için ayrılmak istediğini yönetime bildiren Hosseini'ye her defansında ret kararı çıktı. En ciddi talip ise Erzurumspor'du. Teknik Direktör Abdullah Avcı ısrarla kadroda tutulmasını istediği ve kontrat yenilenmesi konusunda görüş bildirdiği oyuncusunu göndermeye niyetli değil. 24 yaşındaki savunmacıya da kendisini değerli hissettirecek şekilde bu anlatılmaya çalışılıyor. Takımda kalabilmesi için görüşmeler sürüyor. Özellikle de Göztepe karşısındaki formu kalmasını garantiledi.

majid hosseini


Vitor Hugo'yu aratmadı

Bu sezon transfer edildiği günden bu yana istim üzerinde bir performans sergileyen Vitor Hugo'nun sakatlanması sonrasında formasına kavuşan Majid Hosseini, rakip forvetlere geçit imkanı vermezken yaptığı müdahalelerle de adından söz ettirmeyi başardı. Edgar ile de uyumlu bir şekilde oynayan genç stoper attığı 10 uzun topun 8'inde isabet sağladı. Çıktığı 6 hava topunun da 4'ünü kazanmayı başardı. Takım arkadaşlarına verdiği 65 pasta ise yüzde 94.2'lik oran yakaladı.4 topla uzaklaştırma ile oynadı ve 2 pas arası yapıp 1 de top çaldı. Elde ettiği 7.5 puanla Ekuban ve Uğurcan Çakır'ın ardından üçüncü sırada yer aldı.

majid hosseini


 

Taraftar övgü yağdırdı

Uzun süre formasından uzak olmasına rağmen sanki bundan hiç etkilenmemiş bir görüntü ortaya koyan Majid Hosseini'ye taraftar da sosyal medyada attığı mesajlarla destek verdi. Birçok kişi oluşturulan stoper tandemiyle birlikte uzun süredir rahat bir rotasyona sahip olduklarını söyledi.















Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.