Majid Hosseini Trabzonspor'da kalacak mı yoksa ayrılacak mı?

Majid Hosseini Trabzonspor'da kalacak mı yoksa ayrılacak mı?
İki sezon önce Esteghlal'den transfer edilen ve Ünal Karaman döneminde adından sıkça bahsettiren Majid Hosseini birçok takımın listesine girmeyi başarmıştı. Ancak geride kalan sezonun ikinci yarısındaki form düşüklüğü ve oynamamasının ardından bir de yaşadığı sakatlık, geleceği konusundaki belirsizliği de beraberinde getirdi.

Ahmet Ağaoğlu yönetiminin en şaşırtan transferlerinden biri olarak görülen Majid Hosseini, Dünya Kupası sonrasında Trabzon'a gelerek imza atmış ve gerek karakteri gerekse de özverisi ile taraftarların sevdiği bir isim haline gelmişti. İran Milli Takımı'nda Cheshmi'nin yerini de kapan başarılı savunmacı, Avrupa'nın birçok takımının transfer listesinde yer almayı başarmıştı. İspanya, İtalya, Belçika ve Almanya'dan birçok takım kendisini takibe almıştı. Hatta gelmeden önce Bielsa da kendisini takip ediyordu.


İşler istediği gibi gitmedi

Geçen sezon şampiyonluk mücadelesinde etkin rol oynaması beklenen Majid Hosseini, sakatlıklar yaşadı. Buna bağlı olarak form grafiği düşerken bir de yedek kalması sonrası İranlı futbolcunun geleceği soru işaretiydi. Ama yönetim hem potansiyeli bulunması hem de sözleşmesindeki opsiyon avantajı nedeniyle 24 yaşındaki stoperle yola devam dedi. Kendisine yapılan teklifleri de reddetti.Transfer sezonunun son gününde kontratının dondurulması gündeme gelmişti ancak o da yapılmadı. Böylelikle takımda kaldı.


 

Sadece 4 dakika oynadı

Yaşadığı sakatlıkların ardından yeni sezonda beklentilerin büyük olduğu Hosseini, sırtındaki ağrıların geçmemesi sebebiyle İran Milli Takımı'nın doktoruna göründü. Burada başlayan tedavi süreci sonrasında kendisini iyi hissetmeye başladı. Ancak sezon başını kaçırdı. İlk 7 maçın da 4'ünde oynamadı. 3'ünde kadroda olmasına rağmen tercih edilmedi. İhsan Derelioğlu, Alanyaspor maçının son 4 dakikasında onu sahaya sürdü.


Sözleşme imzalayacak mı?

Öncelikle Majid Hosseini'nin Trabzon'da mutlu olduğunu herkes biliyor. Geldiği günden bu yana hep pozitif olmaya çalıştı. Vahid Amiri'nin gitmesi onun için eksi bir durumdu ancak buraya ve insanlara alıştı. Hatta geçen sezon devre arasındaki tüm transfer tekliflerini de burada kalmak adına reddeti. Ekim ayındaki yaz tescil döneminde de Katar'dan maaşının iki, üç katı önerileri geri çevirdi. Hedefi Avrupa olan İranlı savunmacı için İtalya ve Belçika'dan ciddi talipler var. Bu durum son 6 ay kala Trabzonspor'un elini zayıflatıyor. 24 yaşındaki defansın maaş beklentisi de biraz daha fazla olacak gibi gözüküyor. Taraftar da Hosseini'nin kararını merakla bekliyor. Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.