Majid Hosseini'ye komşudan talip!

Majid Hosseini'ye komşudan talip!
Vitor Hugo'nun sakatlanması sonrasında formasını sırtına geçiren ve gösterdiği performansla da teknik heyetin yüzünü güldüren Majid Hosseini'ye bir talip de Yunanistan'dan çıktı.

Süper Lig takımlarının kadrolarına katabilmek adına yarıştığı Majid Hosseini, Abdullah Avcı'nın ısrarlı tavrı karşısında kulüpte kalmıştı. İranlı stoper savunmanın en önemli ismi olarak görülen Vitor Hugo'nun sakatlığı sonrasında Galatasaray maçından itibaren Karagümrük, Göztepe ve Antalyaspor mücadelelerinde gösterdiği performansla herkesin takdirini kazanmıştı. Genç savunmacıya bir talip de komşudan çıktı. Yunanistan devi Olympiakos sezon sonunda transfer edebilmek için devreye girdi.


Sözleşmesi bitiyor

Geçen yıl opsiyon maddesi kullanılarak bir yıl daha takımda tutulan Majid Hosseini'nin sözleşmesi haziran ayında bitiyor. Bu da 6 ay kala istediği kulüple görüşebilme ve bonservissiz olarak kulüpen ayrılma hakkını ortaya çıkarıyor. Yunan devinin menajeri aracılığıyla teklif sunacağı Hosseini için Trabzonspor yönetimi de iki yıllık daha kontrat önermişti. İranlı oyuncunun kısa zaman içerisinde karar vermesi bekleniyor.

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.