Majid Hosseini'ye talip yağıyor! 3 ligden 5 kulüp peşinde

Majid Hosseini'ye talip yağıyor! 3 ligden 5 kulüp peşinde
Trabzonspor İranlı stoperi Majid Hosseini'nin sözleşmesindeki opsiyon maddesini yürülüğe koysa da transfer tehlikesi geçmiş değil. 23 yaşındaki stoper için 3 ligden 5 takım pusuda bekliyor.

Şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor'da transfer çalışmaları sürüyor. Özellikle iç transferde büyük bir sınav veren bordo mavililerde Sosa, Pereira ve Novak kadar merak edilen konu Majid Hosseini'nin sözleşmesiydi. Her ne kadar bir yıl daha opsiyon hakkını elinde bulundursa da bordo mavililer İranlı stoperle uzun süre çalışmak istiyor. Ancak kendisini izleyen beş kulüp var.
 


1 milyon euro teklif

Genç oyuncunun sözleşmesinin uzatılması halinde sezon sonunu beklemek istemeyen iki kulüpten 1 milyon euroluk transfer teklifi geldi. Ancak Trabzonspor öneriyi reddetti. Eğer Majid Hosseini Karadeniz temsilcisi ile ilerleyen yıllar için anlaşamazsa ocak ayından iitbaren diğer kulüplerle görüşebilecek. 23 yaşındaki stoperin de ilk tercihi Trabzon'da kalmak. Hatta bunun için devre arasındaki teklifleri de reddetti. Her defasında da şehirde çok mutlu olduğunu dile getiriypr.

majid hosseini


Talip çok

Trabzonspor'daki formu kadar İran'da da başarılı performansıyla adından söz ettiren Majid Hosseini için İtalya ve Rusya'dan iki, Almanya'dan ise bir takım devrede. Hatta bir kulübün görevinden ayrılan yardımcı antrenörü uzun süre kendisini izleyip detaylı raporlar tutarak takıma adapte olabilmesi için hazırlıkları yaptı. Yeni sezonda da ilgi devam ediyor.

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.