Majid Hosseini'ye Süper Lig'den teklif yağıyor!

Majid Hosseini'ye Süper Lig'den teklif yağıyor!
Devre arası transfer döneminde hareketli günler yaşayacak kulüplerin başında gelen Trabzonspor'da gelecekler kadar gidecekler de büyük önem taşıyor. Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Majid Hosseini'ye Süper Lig'den dört takım talip.

Ahmet Ağaoğlu yönetiminin ilk sezon transferlerinden biri olarak Esteghlal'den uzun uğraşlar sonucu imza attırılan Majid Hosseini, Ünal Karaman döneminde gösterdiği performansla Avrupa'nın birçok takımının listesine yazdırmıştı. İranlı stoper Alanyaspor maçında gördüğü kırmızı kart ve yaşadığı sakatlık sonrasında formasından uzak kalmış ve bu sezon da Vitor Hugo&Edgar Ié tandeminin arkasında kalmıştı. Takımdaki diğer stoperler Campi ve Hüseyin ile yedek kulübesinde oturan genç savunmacıya yurt dışından ilgi devam ederken Süper Lig'den de bazı takımlar temasa geçti.


4 takım istiyor

Sezon başı transfer döneminin son gününde takımdan gönderilmesi veya sözleşmesinin dondurulması gündemde olan Majid Hosseini bugüne kadar istediği süreleri alamadı. Sezon sonu kontratının da bitecek olması nedeniyle birçok takım için cazip hale gelen İranlı futbolcu için dört takım devreye girerek nabız yokladı. Denizlispor, Ankaragücü, Kayserispor ve Erzurumspor kendisini kadrosunda görmeyi istiyor. Ancak cevap şu an için olumlu değil.

majid hosseini
 


2 ayrılık var!

Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda hareket eden yönetim Majid Hosseini için gelen tekliflere sıcak bakmadı. Milli takım havuzunda bulunan, potansiyeli ile her zaman bir güç olarak kabul edilen ve kendisiyle yedek kulübesinde oturan diğer iki mevkidaşına göre daha hazır görülen savunmacıyı bırakmak isteyen Avcı, Campi ve Hüseyin'in gönderilmesine ise onay verdi. Majid Hosseini Trabzonspor kariyerinde 60 maça çıktı.

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.