Mame Thiam için teklif yağıyor! Mame Thiam kimdir?

Mame Thiam için teklif yağıyor! Mame Thiam kimdir?
Bu sezon gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesi kendisine hayran bırakan Mame Thiam için çok sayıda teklif gündemde. Afrikalı futbolcunun kulübü Kasımpaşa'ya da çeşitli menajerler tarafından öneriler getiriliyor.

Mbaye Diagne'nin ardından bir Senegalli futbolcuyu daha Türk futboluna kazandıran Kasımpaşa'da Mame Thiam da gözde haline geldi. Diagne'yi Çin'den getiren Paşa, Birleşik Arap Emirlikleri'nde Ajman'dan transfer ettiği Thiam'dan da tam verim aldı. Senegalli futbolcu da hem hemşehrisi hem de mevkidaşı gibi yüksek bir bedelle takımdan ayrılabilir. Sezonun ikinci yarısına damga vuran, son maçta Başakşehir’i de avlayan Kasımpaşa’da takımın öne çıkan isimlerinden Thiam için menajerler kapı çalmaya başladı. Adı Fenerbahçe ile ciddi şekilde yapılan başarılı oyuncuya Katar’dan ve Almanya’dan da ciddi talipler olduğu konuşuluyor.
 


Mame Thiam kimdir?

Tam adı Mame Baba Thiam olan Senegalli futbolcu, 9 Ekim 1992 tarihinde Nguidile'de doğdu. Futbola İtalya'da Sassuolo'da başladı. Inter'e transfer oldu. Daha sonra Avellino, Südtiroi, Virtus Lanciano ve Juventus ile İtalya kariyeri yaşadı. Zulte Waregem ile ilk yurt dışı deneyimine imza attı. PAOK Saloniki'ye kiralanarak Yunanistan'da yeni bir maceraya atıldı. Empoli'de de şansını deneyen ve ardından da Juventus'ta kadroya giremeyen Senegalli takımdan ayrıldı. İran devi Esteghlal'le Asya'da yeni bir sayfa açtı. Burada da önemli bir istatistik yakaladı ve Ajman Club'a gitti. Sezon başında Birleşik Arap Emirlikleri'nden Kasımpaşa'ya geldi. Bu sezon çıktığı 28 maçta 12 gol atıp 5 asist yaptı. Kariyerinde 1 Yunanistan Kupası ve İran Kupası bulunuyor. 1.85 cm boyundaki santraforun güncel piyasa değeri ise 1.2 milyon euro.

Mame Thiam

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.