Manchester City Lyon Şampiyonlar Ligi maçı canlı izle | Bein Sports HD 1 canlı izle

Manchester City Lyon Şampiyonlar Ligi maçı canlı izle | Bein Sports HD 1 canlı izle
Avrupa'nın kulüpler bazındaki 1 numaralı organizasyonu Şampiyonlar Ligi'nde son yarı finalist belli oluyor. Manchester City ile Lyon kozlarını Sporting Lizbon'un Stadyumu olan Jose Alvalade'de paylaşacak. Karşılaşma Türkiye'de de büyük ilgiyle izlenecek. Mücadelenin yayın bilgileri de merak edilerek araştırılıyor. Çekişmeli, kıran kırana ve heyecan dozu yüksek bir maç daha futbol severleri bekliyor. Manchester City Lyon Şampiyonlar Ligi maçı canlı izle ve Bein Sports HD 1 canlı izle alternatifleri haberimiz

Koronavirüs sebebiyle seyiricsiz ve tek maç üzerinden bir ülkede oynanan Avrupa kupalarının çeyrek final, yarı final ve final karşılaşmalarında adım adım sona doğru gidiliyor. PSG'nin son dakikada Atalanta'yı yendiği, RB Leipzig'in Atletico Madrid karşısında elde ettiği tarihi zafer ve dün de Bayern Münih'in 8-2 ile Barcelona'yı bozguna uğratması sonrasında gözler bugüne çevrildi. Manchester City ile Lyon Portekiz'deki Jose Alvalade Stadyumu'nda karşı karşıya geliyor. Manchester City Lyon Şampiyonlar Ligi maçı canlı izle ve Bein Sports HD 1 canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.
 

Manchester City - Lyon maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bugün oynanacak iki karşılaşmadan biri olan Manchester City - Lyon maçı saat 22:00'de başlayacak. Mücadele beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak. Bein Sports 1'i www.beinconnect.com.tr ve www.digiturkplay.com.tr üzerinden satın alacağınız Spor Extra paketleri ile seyredebilirsiniz.



 

Manchester City - Olympique Lyon maçı internetten izle

Kritik mücadele şüphesiz iki takım taraftarları kadar diğer kulüplere gönül veren futbol severler tarafından da ilgiyle izlenecek. Bunun için milyonlarca kişi mücadeleyi takip etmenin yollarını arıyor. Manchester City - Olympique Lyon maçı internet üzerinden donmadan seyredilebilmektedir. Bunun için yapmanız gereken sadece birkaç adımla birlikte üyelik almaktır.
 


Manchester City - Olympique Lyon maçı öncesi OPTA istatistikleri

Manchester City, Lyon ile oynadığı iki Şampiyonlar Ligi maçında da rakibini mağlup edemedi (1B 1M).
Son beş Şampiyonlar Ligi sezonunda dördüncü kez çeyrek finale kalan Manchester City, sadece 2015/16'da PSG'yi eleyerek yarı final görebildi.
Monaco'dan (2016/17) bu yana Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselen ilk Fransız takımı olan Lyon, dört kez geldiği bu aşamayı sadece bir kez geçebildi (2009/10).
Manchester City turu geçerse, Şampiyonlar Ligi'nin son üç sezonunda da yarı finalde en az bir İngiliz takımı görmüş olacağız.
Şampiyonlar Ligi tarihinde İngiliz takımlarına rakip olduğu ilk altı maçı kazanamayan Lyon (3B 3M), son dört karşılaşmayı kaybetmezken (2G 2B); bu galibiyet ve beraberliklerin birer tanesini geçen sezon gruplarında Manchester City karşısında aldı.
Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 17 maçın sadece birini kaybeden Manchester City (13G 3B), tek yenilgisini geçen sezon çeyrek finalde Tottenham'dan aldı.
Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı ilk yedi çeyrek final eşleşmesinden zaferle ayrılan Pep Guardiola (Bayern Münih ve Barcelona), son iki denemesinde turnuva dışında kaldı (Manchester City). İspanyol menajer, Şampiyonlar Ligi tarihinde en fazla yarı final gören teknik direktör olan Jose Mourinho'yu yakalamak için Lyon'un karşısına çıkıyor.
Memphis Depay, Ruud van Nistelrooy’un (2002/03 sezonunda dokuz maç) ardından üst üste altı Şampiyonlar Ligi maçında gol atan ilk Hollandalı oyuncu oldu.
Bu sezon Manchester City formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde en fazla gole katkı sağlayan oyuncu Gabriel Jesus (6 gol & 3 asist). Brezilyalı golcü, İngiliz ekibinin formasıyla aynı sezonda üç eleme maçında gol atan üçüncü oyuncu olmak için sahaya çıkıyor (Sergio Agüero ve Raheem Sterling - 2018/19).
Manchester City forması giyen Raheem Sterling, Şampiyonlar Ligi kariyerinde gol attığı hiçbir maçtan yenik ayrılmadı (20 gol; 14G 2B). Turnuva tarihinde bu alanda rekor Patrick Kluivert'a ait (23G 2B).



 

Manchester City Olympique Lyon muhtemel 11'leri

Manchester City: Ederson, Kyle Walker, Fernandinho, Laporte, Joao Cancelo, De Bruyne, Rodri, David Silva, Foden, Sterling, Gabriel Jesus

Lyon: Lopes, Denayer, Marcelo, Marçal, Dubois, Caqueret, Guimaraes, Aouar, Cornet, Depay, Dembele

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.