Manchester City - Tottenham maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Yayın bilgileri

Manchester City - Tottenham maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Yayın bilgileri
Avrupa'nın ve dünyanın en önemli turnuvalarından biri olan Şampiyonlar Ligi'nde dev bir maç daha bizleri bekliyor. Manchester City ile Tottenham 1-0'ın rövanşında kozlarını paylaşacak. Peki Manchester City - Tottenham maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Yayın bilgileri haberimizde.

İngiltere Premier Ligi'nin iki önemli ekibi Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında karşı karşıya geliyor. Manchester City evinde ilk maçta 1-0 yenildiği Tottenham'ı konuk edecek. Aldığı skoru korumak isteyen ve gösterdiği performansla dünyanın dikkatini çekmeye devam eden Tottenham sürprize izma atmak istiyor. Lig lideri City ise Şampiyonlar Ligi'nde hasret olduğu başarıya ulaşmak. İki ekibin mücadelesi Türkiye'de de büyük bir ilgiyle izlenecek.
 


Manchester City - Tottenham maçı saat kaçta ve hangi kanalda? 

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde 17 Nisan akşamı oynanacak Manchester City Tottenham maçı saat 22.00'de başlayacak. Mücadele beIN SPORTS 1 kanalından canlı takip edilebilecek.


Çakır yönetecek

İki ekibin zorlu mücadelesini FIFA kokartlı Türk hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Karşılaşmada, Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Portekiz Futbol Federasyonundan Artur Soares Dias olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.