Manchester United Kopenhag UEFA Avrupa Ligi maçı canlı izle | Bein Sports HD 2 canlı izle

Manchester United Kopenhag UEFA Avrupa Ligi maçı canlı izle | Bein Sports HD 2 canlı izle
Şampiyonlar Ligi'nden sonra kulüpler bazında Avrupa'nın en prestijli ikinci turnuvası olan UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final maçları başlıyor. Günün karşılaşmalarından biri İngiltere'de oynanacak. Manchester United, Old Trafford'da Başakşehir'i eleyerek saf dışı bırakan Kopenhag'ı ağırlayacak. İki ekibin de hedefi üst tur için avantajlı skoru elde etmek. Manchester United Kopenhag UEFA Avrupa ligi maçı canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1 canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

Koronavirüs sebebiyle yaz aylarına sarkan UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Ülkemizi temsil eden Başakşehir'i eleyerek çeyrek finale yükselen Kopenhag, Manchester United deplasmanına çıkıyor. Kırmızı şeytanlar evinde oynayacağı mücadelede iyi bir skor alarak yoluna devam etmek ve yarı finalniçin avantaj sağlamak istiyor. Liverpool'un şampiyonluğu ile sona eren Premier Lig'i üçüncü sırada tamamlayan ve Şampiyomlar Ligi'ne katılacak olan İngiliz devi tamamıen bu maça odaklanmış durumda. Kopenhag da Midtjylland'ın çok geridsinde kalmıştı ancak onlar da evlerinde turla dönmek amacında.  Manchester United Kopenhag UEFA Avrupa ligi maçı canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 2 canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.
 


Manchester United Milan Kopenhag maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bugün oynanacak iki karşılaşmadan biri olan Manchester United Milan - Kopenhag maçı saat 22:00'de başlayacak. Mücadele beIN SPORTS 2'den canlı yayınlanacak.



 

Manchester United Kopenhag maçı internetten izle

Kritik mücadele şüphesiz iki takım taraftarları kadar diğer kulüplere gönül veren futbol severler tarafından da ilgiyle izlenecek. Bunun için milyonlarca kişi mücadeleyi takip etmenin yollarını arıyor. Manchester United Kopenhag maçı internet üzerinden donmadan seyredilebilmektedir. Bunun için yapmanız gereken sadece birkaç adımla birlikte üyelik almaktır.
 


Manchester United Kopenhag maçı öncesi OPTA istatistikleri

Manchester United ile Kopenhag, daha önce sadece 2006/07 Şampiyonlar Ligi gruplarında eşleşmiş ve taraflar iç saha maçlarında birer galibiyet almıştı (İngiltere'de 3-0 & Danimarka'da 1-0).
Avrupa kupalarında İngiliz takımlarıyla oynadığı 10 maçın sadece birini kazanabilen Kopenhag (4B 5M), tek galibiyetini Manchester United karşısında aldı (Kasım 2006).
Alex Ferguson'un takımdan ayrıldığı 2013'ten bu yana Avrupa kupalarında sadece bir kez yarı finale yükselen Manchester United, bunu en son başardığı 2016/17 Avrupa Ligi sezonunda şampiyon olmuştu.
Avrupa kupaları tarihinde ilk kez çeyrek finale yükselen Kopenhag, yarı final mücedelesi veren ikinci Danimarka takımı olmak için sahaya çıkıyor (1990/91 UEFA Kupası'nda Brondby).
Bu sezon Avrupa Ligi'nde çıktığı dokuz karşılaşmada yedi gole doğrudan katkı sağlayan United orta sahası Juan Mata (2 gol & 5 asist), diğer 26 resi maçta sadece üç golde pay sahibi olabildi (1 gol & 2 asist).


 

Manchester United Kopenhag muhtemel 11'leri

Manchester United: Romero, Dalot, Maguire, Bailly, Williams, McTominay, Fred, Pogba, Bruno Fernandes, Martial, Rashford

Kopenhag: Johansson, Varela, Nelsson, Bjelland, Boilesen, Stage, Zeca, Pep Biel, Wind, Falk, Kaufmann

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.