Marc Bartra'da sona gelindi! İşte uçağının saati

Marc Bartra'da sona gelindi! İşte uçağının saati
Sağ stoper takviyesi yapabilmek için aylardır görüşmeler gerçekleştiren ancak bir türlü imza atamayan Trabzonspor'da gündemin en sıcak ismi Marc Bartra'ydı. İspanyol yıldız ile başlayan ancak olumsuz giden temasların dün olumlu tamamlanmasına çok az kalmıştı ancak ispanya'ya giden uçak geri dönmemişti. Bugün revize eden uçuşun saati belli oldu.

Dün Hatayspor karşısında aldığı 1-0'lık galibiyetle birlikte puanını 6'ya çıkaran ve kayıpsız yürüyüşünü sürdüren Trabzonspor'da sıra Kopenhag ile oynanacak Şampiyonlar Ligi play-off turuna geldi. Enis Bardhi'yi listeye yazma hakkı bulunan bordo mavililer stoperi transferinide tamamlayarak buraya eklemek amacında. Uzun süredir Marc Bartra ile ilgilenen Fırtına'da dün anlaşmanın tamamlanması bekleniyordu. Ancak Ahmet Ağaoğlu'nun da görüşmeye gittiği temaslardan sonuç alınamadı ve uçak Sevilla'dan kalkmadı. Önce 15.00 sıralarında kalkmaıs beklenen özel uçak sonrasında akşam saatlerine sarktı ancak beklenen olmadı. Son revize ise bugün saat 10.00 olarak belirlendi. Ancak revize olması uçağın kalkacağı anlamına gelmiyor. Görüşmeler tamamlanmazsa bir erteleme daha yaşanabilir.


İspanyollar bitirdi!

Dün İspanya basınında çıkan haberlerde Marc Bartra'nın idmanlara katıldığı ve transferinin gerçekleşmeyeceği iddia edilmişti. Daha önceki açıklamalarıyla oluşturulmak istenen gündeme rağmen Trabzonspor deneyimli stoperi şehre getirmek adına yoğun çaba harcıyor. Şampiyonlar Ligi listesine eklenmek istenen Bartra'yı ikna turlarında artk son görüşmeler yapılıyor.
 


MARC BARTRA KİMDİR?

Real Betis Sevilla takımında defans mevkinde forma giyen 'Marc Bartra Aregall' 15 Ocak 1991 doğumlu İspanyol futbolcudur. Bartra, 11 yaşında FC Barcelona altyapısına RCD Espanyol'dan transfer oldu. 2009'da B takıma yükseldi. 3 sezon boyunca B takımda forma giyen Marc Bartra, toplamda 81 maçta 2 kez fileleri havalandırdı. 

14 Şubat 2010'da, Bartra A takımdaki ilk maçına, son 30 dakikada Jeffrén Suárez'in yerine oyuna girdi ve bu oyunla yıldızı parladı.

trabzonspor marc bartra
 

BARTRA'NIN TRANSFER SERÜVENİ

2016 yılında Barcelona'dan Borussia Dortmund kulübüne 8 milyon euro karşılığında transfer olmuştur. Bartra, son olarak 2018 yılında La Liga takımlarından Real Betis'e 10.50 milyon euro bonservis bedeliyle geçiş yapmıştır.

İspanyol ekibiyle Haziran 2023'e kadar sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki Bartra'nın menajeri de gelişmeler sonrasında, "Kesin diyemem ama görünüşe göre cuma günü Trabzon'a geleceğiz" açıklamasını yaptı. Trabzonspor'un bonuslarla birlikte oyuncuya yıllık 3 milyon euro ödeyeceği konuşuluyor.


marc bartra
 


MARC BARTRA’NIN BAŞARILARI

Barcelona:

  • La Liga: 2009–10, 2010–11, 2012–13, 2014–15
  • İspanya Kral Kupası: 2011–12, 2014–15
  • İspanya Süper Kupa: 2013
  • UEFA Şampiyonlar Ligi: 2010–11, 2014–15

İspanya U-21:

  • UEFA Avrupa 21 Yaş Altı Şampiyonası: 2011, 2013

marc bartra trabzonspor
 

MARC BARTRA’NIN UÇAĞI NEREDE?

Kulüpte olduğu son ana kadar antrenmanlarını bırakmayan ve bugün dahi fotoğrafları servis edilen Marc Bartra, kendisini almaya gelen uçakla Trabzon'a uçacak. Öğle sonrası kalkması beklenen uçakla akşam oynanacak Hatayspor karşılaşması öncesinde şehirde olması planlanıyor. 

Bartra T7IBP kodlu özel uçakla Trabzon'a gelecek. Güzergah https://www.flightradar24.com/T7IBP/2d07aad8 adresinden izlenebiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.