Marcus Berg ve Gaston Campi'de son durum

Marcus Berg ve Gaston Campi'de son durum
Trabzonspor'un transfer listesindeki ilk isimler olan İsveçli forvet ve Arjantinli stoperin takıma hala katılamaması taraftarları da endişeye sürükledi. Her geçen gün umudu azalan bordo mavililer iki ismin son durumunu merak ediyor.

Kadrosuna kattığı genç oyuncuların ardından esas transferleri merak edilen Trabzonspor'da Obi Mikel ile yükselen çıtanın daha da yukarı gitmesi bekleniyordu. Taraftarlar özellikle 10 gün içerisinde açıklanacak olan isimleir merak etmeye başlamıştı ancak istenen seviyedeki futbolcular bir türlü sonlandırılamadı.

Anlaşıldı ama...
Transfer sezonunun ilk gününden bu yana gündemde olan ve anlaşma sağlanan Gaston Campi'nin takımı Estuidantes'in sürekli işi yokuşa sürmesi imzayı engelledi. Hatta geçtiğimiz günlerde Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun "Sözleşme imzalayacağız" dediği tecrübeli stoper dün idmana çıktı. Menajerinin gazetemize yaptığı açıklamada ise Arjantinli stoper bugün Türkiye'ye gelecek. Fakat kırmızı beyazlıların Campi'yi bırakmaya niyeti yok. Bu transfer rafa kalkabilir. UEFA Avrupa Ligi maçlarına kısa bir süre kala zaman kaybetmek istemeyen yönetimin farklı isimlere yönelmesi bekleniyor.

Yüksekten uçuyor
Son dönemini Birleşik Arap Emirlikleri kulübü Al-Ain'de geçiren Marcus Berg de santrafor transferinin ilk basamağına adını yazdırmıştı. İsveçli golcüyü almak isteyen yönetim imza parasına ve yıllık maaşa takıldı. İndirim yapması konusunda görüşmeler gerçekleştiren yönetim belli bir oranda istediğini aldı ancak bu da yeterli olmadı. Olumlu sonuç alınması için uğraşılan golcü futbolcu eğer teklifi reddederse Bony'e yönelinecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.