Marek Hamsik'in sakatlığı sonrası ibre Grillitsch'e döndü

Marek Hamsik'in sakatlığı sonrası ibre Grillitsch'e döndü
Orta saha takviyesi yapmayı düşünürken Marek Hamsik'ten gelen şokla sarsılan Trabzonspor, bu bölge için kesinin ağzını açmak durumunda kaldı. Slovak oyuncunun yerini doldurabilmek adına herkesin içine sinebilecek bir isim etrafında birleştirildi: Florian Grillitsch.

Trabzonspor'da orta saha transferi bir kez daha canlandı. Marek Hamsik geçen sezonun ikinci devresinde sakatlık yaşamış ve bir süre forma giyememişti. Slovak futbolcu bu sezon da yaşadığı problem nedeniyle 1 ay sahalardan uzak kalacak. Onun eksikliğini en aza indirmek için bordo-mavili yönetim de transfere sarıldı. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın ısrarla istediği Florian Grillitsch için Karadeniz Fırtınası ikinci çıkarmayı başlattı. Yönetim menajerini değiştiren Avusturyalı oyuncu için bir kez daha masada. Trabzonspor bu defa güçlü bir teklif sunarak işi bitirmeyi hedefliyor.

Fotomaç'ın haberine göre bordo-mavili ekibin Florian Grillitsch'ye yaptığı önerinin detayları da ortaya çıktı. Karadeniz ekibinin idarecilerinin 26 yaşında bonservisi elinde olan tecrübeli futbolcu için üst maaş sınırı 1.5 milyon euro önerdiği kaydedildi. Tabii bu rakama ciddi eklemeler de olacak. Trabzonspor yönetimi, Grillitsch'e yüklü bir imza parası ve bol başarı bonusları içeren bir sözleşme sunduğu kaydedildi. Menajeriyle birlikte Londra'da olan Grillitsch gelişmeleri yakından takip ediyor. Menajerinin kısa süre içinde İstanbul'a geleceği ve burada Trabzonsporlu yöneticilerle yüz yüze de konuşacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.