Marlon Santos kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı

Marlon Santos kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı
Transferde şaha kalkan Trabzonspor'un bombaları devam ediyor. Doğucan ve Larsen ile başlayan KAP bildirimleri Eren ve Denswil ile sürmüştü. Umut Bozok'un İstanbul'a davet edilmesiyle de bordo mavililerin İstanbul'daki ofisleri adeta alev almıştı. Şimdi ise sırada stoper hamlesi var. Fırtına, Shakhtar'da forma giyen Marlon Santos'u gözüne kestirdi ve kulübü Shakhtar Donetsk ile temaslara başladı. Deneyimli defans oyuncusu hakkında araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Marlon Santos

Geride kalan sezonu şampiyon tamamlayan ve yine zirvede yer almak isteyen Trabzonspor'da transfer çalışmaları adeta gövde gösterisine döndü. Bordo mavililer sabah saatlerinde kiralık oynayan Denswil'i kadrosuna kalıcı olarak katacağını duyurdu ve görüşmelerin başladığını duyurdu. Ayrıca Doğucan Haspolat ve Eren Elmalı'nın kulüpleri Kasımpaşa ile prensipte anlaşıldı. Jens Stryger Larsen de İtalya'dan getiriliyor. Sıra ise stopere geldi. Bartra'yı listesine alan Fırtına, Marlon Santos'a da kanca attı. Tecrübeli oyuncu hakkında bilgi sahibi olmak istyeenler araştırmalarda bulunuyor ve bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Marlon Santos kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde.


 

Marlon Santos kimdir?

Tam adı Marlon Santos da Silva Barbosa olan Marlon Santos, 7 Eylül 1995 tarihinde Brezilya'nın Rio de Janeiro eyaletine bağlı Duque de Caxias'ta doğdu. 26 yaşındaki stoper futbola ülkesi takımlarından Fluminense'de başladı ve sonrasında Barcelona tarafından keşfedilerek İspanya'ya getirildi. Bonservisine de 5 milyon euro ödendi. Bir sezon OGC Nice takımına kiralandı. 2018-19 sezonunda Sassuolo, 2021-22 sezonunda da Shakhtar Donetsk kendisi için 12 milyon euro transfer bedeli ödeyerek kadrosuna kattı. Geride kalan senede 22 maça çıkarak 1843 dakika sahada kaldı. 2016-2017'de Barcelona ile İspanya Kupası, 2021-2022'de Ukrayna Süper Kupası şampiyonşuğı yaşadı. 1.82 metre boyundaki sambacının güncel piyasa değeri 10 milyon euro olarak gözüküyor. 


marlon santos


Yanıt bekleniyor

Abdullah Avcı’nın raporu doğrultusunda çalışmalarına devam eden bordo mavili yönetim, savunma hattı için Shaktar Donetsk’te forma güyen Marlon Santos’u gündemine aldı. Bordo mavililerin, savaş nedeniyle geçtiğimiz sezon forma giyemeyen oyuncu için girişimlerini sürdürüdğü belirtildi. Marlon'u kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Trabzonspor'un teklifini sunduğu ve yanıt beklediği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.