Marmara Akademik Cimnastik Kulübü yüzüncü yılda gururlandırdı

Marmara Akademik Cimnastik Kulübü yüzüncü yılda gururlandırdı
Marmara Akademik Cimnastik Kulübü'nün öğrencileri Artistik Cimnastik Kadınlar 2. Etap Kulüpler Arası Küçükler Kategorisi'nde Türkiye Şampiyonu olmayı başardı ve cumhuriyetin yüzüncü yılında büyük bir gurur yaşattı.

ANIL BODUÇ- Beylikdüzü Barış Mahallesi'nde hizmet veren Marmara Akademik Cimnastik Kulübü, cumhuriyetimizin yüzüncü yılında büyük bir başarıya imza attı. Kulübün yetiştirdiği sporcular

Artistik Cimnastik Kadınlar 2. Etap Kulüpler Arası Küçükler Kategorisi'nde Türkiye Şampiyonu olmayı başardı. Büyük bir gurur yaşatan çocuklar hem ailelerini hem de antrenörlerini sevince boğdu.

Herkesi tebrik ediyoruz

Elde edilen başarı hakkında konuşan Marmara Akademik Cimnastik Kulübü Başkanı Kayhan Yılmaz, “Yaklaşık 4.5 yıldır devam eden özverili çalışmaların sonucunu özellikle cumhuriyetimizin yüzüncü yılında büyük bir zafer yani Türkiye Şampiyonluğu ile taçlandıran sporcu, veli, antrenör ve idarecilerimizi tebrik ediyoruz” dedi.

Camiamız için büyük bir onur

Cumhuriyetin yüzüncü yılında gelen başarıyı vurgulayan Yılmaz, “Atamızın bizlere armağan ettiği Cumhuriyeti ilelebet yaşatma sözü veren kulübümüz aynı zamanda da Beylikdüzü'müzün adını camiamıza duyurmak bizler için büyük bir onurdur dedi ve şimdi hedeflerinin Milli takım olduğunu ve Eylül ayında yapılacak olan Balkan Şampiyonasında ülkemizi temsil etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.