⚽️ Martin Skrtel eski takım arkadaşının yanına gidiyor! İşte yeni takımı

⚽️ Martin Skrtel eski takım arkadaşının yanına gidiyor! İşte yeni takımı
Fenerbahçe'nin iki sezon önce Liverpool'dan İstanbul'a getirdiği Martin Skrtel için kankası devreye girdi. Slovak oyuncu Gerrard'ın transfer listesinde yer alıyor. Girişimler sezon sonu başlayacak.

İngiliz futbolunun efsane oyuncularından Steven Gerrard, Liverpool'da geçirdiği yılların ardından emeklilik kararı almış ve U21 takımında çalışmaya başlamıştı. Yeni görevindeki ilk profesyonel sözleşmeyi önceki gün Glasgow Rangers ile imzalayan Gerrard'ın transfer etmek istediği ilk isim ise Fenerbahçeli Martin Skrtel oldu. Tecrübeli futbolcuyla 8 sene takım arkadaşlığı yapan İngiliz futbol efsanesinin her yönüyle tanıdığı, karakterine güvendiği ve takımı ateşleyecek birini sahada istediği dile getirildi.
 

Sözleşmesi 2019'da bitiyor


Zor günler geçiren Rangers kısa sürede toparlanarak Premier Lig'e yükselerek gediklisi olduğu klasmanda yeniden mücadele etme şansı yakalamıştı. Artık ayağa kalkmak isteyen ve eski günlere dönme amacında olan Rangers ilk iş olarak Gerrard'ı göreve getirdi. Daily Record'un haberine göre 4 yıllık imza atan efsane futbolcunun ilk transfer hedefi ise Fenerbahçe'den Martin Skrtel. Slovak savunmacının 2016 yılında 6 milyon Euro bedelle geldiği sarı-lacivertli takımla sözleşmesi 2019'da bitiyor.

martin skrtel fenerbahçe
 

Martin Skrtel kimdir?


Fenerbahçe'nin Slovak oyuncusu Martin Skrtel 15 Aralık 1984'te Handlova şehrinde dünyaya gelmiştir. 1,91 boyundaki tecrübeli stoper sağ ayağını kullanmaktadır. İki sezondur sarı lacivertlilerle sözleşmesi bulunan Skrtel, gelecek sezon sonu serbest kalabilecek ve istediği takımla görüşebilecek. Slovakya Milli Takımı formasını 97 kez terleten yıldız oyuncu 6 gol kaydetti. Kariyerine Trencin'de başlayan ve ardından Zenit'e transfer olan Skrtel adanın yolunu tutmuş, uzun süren Liverpool macerasından sonra da Fenerbahçe'ye imza atmıştı. Skrtel bu sezon çıktığı 19 Süper Lig maçında 3 gol kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.