Mauro Icardi Galatasaray'dan ayrılacak mı? Kararını verdi!

Mauro Icardi Galatasaray'dan ayrılacak mı? Kararını verdi!
Galatasaray'ın Arjantinli süper yıldızı Mauro Icardi ile ilgili iddialar her geçen gün artıyor. Peki, Mauro Icardi Galatasaray'dan ayrılacak mı? Golcü oyuncu kararını verdi. İşte detaylar...

Geldiği günden bu yana Galatasaraylıların kalbinde taht kuran Mauro Icardi, bu sezon da çıktığı karşılaşmalarda gösterdiği performansla herkesi kendine hayran bıraktı. Bir ara suskunluk dönemi yaşasa da Arjantinli futbolcuya duyulan güven tamdı. Tangocunun adı bir süredir önemli takımlarla anılıyor ve gideceği yönünde çok sayıda haber mevcut. Peki, Mauro Icardi Galatasaray'dan ayrılacak mı? Golcü oyuncu kararını verdi. Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Mauro Icardi Galatasaray'dan ayrılacak mı?

1.5 sezondur İstanbul'da eşi Wanda Nara ve çocukları ile mutlu bir hayat süren Mauro Icardi'ye eski takımı Inter'in yanı sıra Real Madrid'in de talip olduğu yönünde haberler medyada yer almıştı. Acak golcü futbolcunun Türkiye'den ayrılması gerekse bile bunu ocak ayında yapmayacağı ve sezon sonuna kadar sarı krımızılı formayı giyemeye devam edeceği ifade edildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.