Max Kruse Almanya'ya dönüyor!

Max Kruse Almanya'ya dönüyor!
Fenerbahçe'nin sezon başında büyük beklentiler ve yüksek maliyetle transfer ettiği Max Kruse ile yollar ayrılıyor. Sarı lacivertli forma ile isteneni ortaya koyamayan ve sakatlıklardan kurtulamayan Alman yıldız ülkesine dönecek.

Ali Koç yönetiminin en sükseli transferi olarak sezon başında sarı lacivertli takıma imza atan Max Kruse, performansındaki iniş ve çıkışlarla eleştirilerin hedefine gelmiş ve taraftalar açısından da hayal kırıklığı yaşatmıştı. Mesut Özil ile ilgili birçok transfer iddiasının da ortaya atılması sonrası Alman yıldızın ülkesine döneceği öne sürüldü.

Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı Alman futbolcu Max Kruse, sarı-lacivertli takımda beklenen performansı sergileyemedi. Gerek sakatlıklar gerekse form düşüklüğü nedeniyle istikrarlı bir grafik çizemeyen tecrübeli isimle ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Takvim'de yer alan habere göre Fenerbahçe'nin Mesut Özil'i transfer edeceği yönündeki haberler, Kruse'nin ayrılık söylentilerini de başlattı. İddialara göre Türkiye'de aradığını bulamayan Alman yıldız Bundesliga'ya geri dönecek ve Wolfsburg'a transfer olacak. Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2022 yılında sona erecek Max Kruse, bu sezon çıktığı 23 maçta 7 gol atarken 8 de asist yapma başarısı gösterdi.

.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.