Max Kruse'nin bonservisi belirlendi!

Max Kruse'nin bonservisi belirlendi!
Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ancak beklentileri karşılayamayan ve yüksek maaşı ile ekonomik anlamda da yük olan Max Kruse'nin bileti kesildi. Fenerbahçe'de yıllık 5 milyon euro civarında kazanan Alman yıldız ile yollar ayrılacak.

Transfer piyasasında geçmiş yıllara oranla daha teminlimi davranacak olan Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, görüntülü konuşma teknolojisi ile katıldığı divan kurulu toplantısında önemli mesajlar vermiş ve 'artık vefa zamanı' demişti. Özellikel koronaivrüs salgını sonrası ekonominin daha da etkilendiği süreçte ilk ayrılacak isim de belli oldu. Bu bağlamda takımın en çok maaş yüküne sahip Max Kruse'ye yol göründü. Alman medyasına sürekli olarak demeç veren ve sezon sonunda Türkiye’den ayrılmak istediğine vurgu yapan orta saha oyuncusunun gitmesine yönetim de sıcak bakıyor.

Tavan ücret belirlendi
Yarım sezonu aşkın bir süredir Sarı-Lacivertli formayı giyen Kruse, dönem dönem disiplin sorunu yaşamış, arkadaşları ile iletişim kurmakta zorlanmıştı. Ayrıca yaşadığı sakatlıklar ve maç seçmesi de teknik heyetin gözünden kaçmamış, bu durum hanesine kötü puan olarak yansımıştı. Divan Kurulu’na Başkan Ali Koç’un, “En yüksek rakam 2.2 milyon Euro olacak” sözü de bu miktarın üstünde alan Kruse’nin gönderilme sebepleri arasında yer alıyor. Yönetimin bu futbolcu için 5 milyon Euro bonservis bedeli belirlediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.