Mbaye Diagne Al Nassr yolcusu

Mbaye Diagne Al Nassr yolcusu
Daha önce Al Shabab ile yaptığı pazarlıklardan olumsuz sonuç alan Galatasaray, Diagne'yi Suudi ligi şampiyonu Al Nassr'a satacak.

Kasımpaşa'dan 10+3 milyon euroya transfer olan Diagne yine önemli bir mebla karşılığında 6 ay içerisinde ikinci kez takım değiştirecek. Suudi Arabistan şampiyonu olan ve kadrosunda Amrabat, Giuliano ve Maicon gibi tanıdık isimlerin yer aldığı Al Nassr, Afrikalı golcü için harekete geçti. Diagne 14 milyon euroya Arap yarımadasına gidecek.

Galatasaray'da Mbaye Diagne bilinmezliği nihayet çözülüyor. Sarı-Kırmızılılar birkaç gündür pazarlık halinde olduğu Suudi Arabistan takımı Al Nassr ile Diagne için anlaşmaya vardı. Cimbom, 18 milyon Euro'dan açtığı pazarlıkta 14 milyon Euro'ya kadar indi ve sonunda anlaşma sağlandı. Transferin resmiyete dökülmesi bekleniyor.

3 MİLYON EURO PRİM VERMİŞTİ
Galatasaray geçtiğimiz sezonun devre arasında Kasımpaşa'dan transfer ettiği Senegalli golcüye 10+3 milyon Euro ödemişti. Cimbom 10 milyon Euro bonservis, 3 milyon da prim vermişti.

MENTAL AÇIDAN SIKINTILARI VAR
Sarı-kırmızılı takımda Teknik Direktör Fatih Terim, geçen sezon mental açıdan sorunlar yaşayan Mbaye Diagne ile çalışmak istemediği için yönetim yıldız golcüyü gönderme kararı aldı.

​46 MAÇTA 42 GOLÜ VAR
Mbaye Diagne Kasımpaşa ve Galatasaray formalarıyla Süper Lig'de 46 maçta görev aldı. Bu maçlarda 42 gole imza attı.

Kaynak: Takvim

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.