Mbaye Diagne Al Shabab'a mı transfer oldu? Instagram paylaşımı şoke etti

Mbaye Diagne Al Shabab'a mı transfer oldu? Instagram paylaşımı şoke etti
Galatasaray Gomis'ten sonra bir Senegal asıllı forvetini daha Suudi Arabistan'a göndermeye hazırlanıyor. Beklentilerin altında kalan Mbaye Diagne Al Shabab yolcusu.

2018-2019 sezonunu Kasımpaşa ve 13 milyon euroya transfer olduğu Galatasaray'da rakip fileleri 30 kez havalandırarak gol kralı olarak tamamlayan Senegalli forvet Mbaye Diagne için 13 milyon euroluk bir teklif geldi. Geçen sezon Al Ahli'ye Gomis'i satan Cimbom, Diagne'yi ise Al Shabab'a gönderecek. Devre arasında harcadığı parayı geri almak ve kar isteyen yönetim bir an önce pazarlıkların bitmesi için uğraşıyor.

Cimbom'un talebi 15 milyon euro
Geldiği günden bu yana hem saha içinde hem de saha dışında çok konuşulan ancak performansı bir türlü beklenen seviyenin üstüne çıkamayan Mbaye Diagne için Suudi Arabistan takımlarıyla görüşmeler devam ediyor. Sarı kırmızılılar Al Shabab'ın 13 milyon euroluk teklifine karşı 15 milyon euro talep ediyor. Golcü futbolcunun kısa süre içerisinde transferinin gerçekleşmesi bekleniyor.

mbaye diagne instagram

İlk hamle Instagram'da
Aradaki farkın kısa zamanda kapanması beklenirken, Diagne de sosyal medyadan Al Shabab'taki futbolcuları takip etmeye başladı. Suudi Arabistan ekibinin oyuncularından Bubuacarr Steve Trawally ve Hassan Muath'ı Instagram'dan ekleyen Diagne, sonrasında da Trawally'nin fotoğrafını paylaşıp 'My bro' (kardeşim) yazdı. Transferin kısa süre içerisinde noktalanması bekleniyor.

mbaye diagne instagram

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.