Mbaye Diagne Galatasaray'dan ayrılıyor! Yeni kulübü belli oldu

Mbaye Diagne Galatasaray'dan ayrılıyor! Yeni kulübü belli oldu
Galatasaray'ın sorunlu golcüsü Mbaye Diagne sonunda İstanbul'dan ayrılıyor. Senegalli futbolcu Katar ekiplerinden Al Rayyan'a transfer olmak üzere. KAP açıklaması da her an yapılabilir.

Neredeyse Galatasaray'a imza attığı günden bu yana sorunlar yaşayan, yönetim ve taraftarla karşı karşıya gelen Mbaye Diagne Afrika Kupası öncesinde açık açık veda ettiği kulübünden ayrılıyor. Bugüne kadar pek çok teklifin geldiği Senegalli oyuncu için Katar'ın Al Rayyan ekibi devreye girdi. Abdurrahim Albayrak'ın işaret ettiği 8 tekliften birine sahip olan Katar temsilcisi Diagne'yi her an kadrosuna katabilir.

Kadrosunda Yacine Brahimi ve ülkemizde daha önce Gaziantepspor ile Beşiktaş formaları giyen Tabata'yı da bulunduran Al Rayyan forvet hattını da Diagne ile güçlendirmek istiyor. Tecrübeli golcünün satışı için 13 milyon euro bonservis konusunda anlaşan iki taraf el sıkıştı. Transferde yüzü gülen Cimbom'un yeni hedefi ise Falcao.

Mbaye Diagne Al Rayyan'a Kap Açıklaması 

Galatasaray'ın Senegalli golcüsü Mbaye Diagne, Al Rayyan'a transfer oldu. Transferin Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirilmesi bekleniyor. Galatasaray, Diagne'nin gidişinin ardından forvete Falcao'yu transfer edecek. Bunun yanı sıra Mitrogluo'nun da gönderilmesi ve yerine başka bir forvet oyuncusunun alınması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.