Mbaye Diagne'nin cezası ne zaman bitecek? Hangi maçta oynayacak

Mbaye Diagne'nin cezası ne zaman bitecek? Hangi maçta oynayacak
Gol krallığı yarışını önde götüren Mbaye Diagne'nin yeni takımı Galatasaray'da taraftarla buluşması biraz rötarlı olacak. Cezası bulunan Senegalli yıldızın bu süreyi ne zaman tamamlayacağı ve hangi maçta ilk kez forma gieyeceği merak ediliyor.

Kasımpaşa'ya transfer olduktan bu yana performansıyla Süper Lig'in en başarılı isimleri arasına adını yazdıran Mbaye Diagne kulüp tarihinin en yüksek bonservis bedeli ile gönderdiği oyuncu oldu. Galatasaray'a transferi KAP'a bildirilen Afrikalı santrafor imzayı bugün atacak ancak forma giymesi hemen mümkün olmayacak. İki maçı kaçıracak olan Diagne hangi karşılaşmada oynayabilecek?

Trabzonspor maçında sahada mı?
Futbol disiplin talimatının 92. madde 11. fıkrasına göre Diagne, ilk önce sarı kart cezasını aldığı için Rizespor maçında sarı kart cezasını çekti. Rizespor ile oynanan Süper Lig maçında sarı kart cezasını çeken Diagne, daha sonra ise kupadaki Alanyaspor rövanş maçı ve ligdeki Başakşehir maçında da 2 maç cezasını çekti. 

Galatasaray'a transfer olan Diagne, ligde deplasmanda oynanacak Alanyaspor maçı ve Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanacak Hatayspor maçında cezasını çekecek ve 21. haftada Türk Telekom Stadı'nda oynanacak olan Trabzonspor maçında Fatih Terim'in şans vermesi halinde ilk kez Galatasaray forması giyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.