Medipol Başakşehir Denizlispor canlı izle - Bein Sports 1 izle | 28.11.2020

Medipol Başakşehir Denizlispor canlı izle - Bein Sports 1 izle | 28.11.2020
Oynadığı son iki maçtan mağlubiyetle ayrılan Medipol Başakşehir, son galibiyetini 19 Ekim'de Gençlerbirliği'ne karşı alan Denizlispor'u ağırlıyor. Yeniden bir çıkış arayan turuncu lacivertlilere karşılık olarak Ege temsilcisi ile İstanbul'dan 3 puanla dönmek amacında. Kritik mücadele binlerce kişiyi de ekran başına kilitleyecek. Karşılaşma ile ilgili yayın bilgileri de araştırılmaya başlandı. Medipol Başakşehir Denizlispor canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 2 izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

Süper Lig'in son şampiyonu Medipol Başakşehir, Trabzonspor karşısında aldığı galibiyetle yeniden sezona başlamıştı. Artık çıkışa geçmek ve eski performansını yakalamak isteyen turuncu lacivertlilerin tek hedefi galibiyet. Okan Buruk'un öğrencileri Denizlispor karşısında alacakları 3 puanla birlikte kötü günleri unutturarak gerçek bir takım olduklarını göstermek istiyor. Kritik bir 90 dakikaya sahne olacak mücadelede taraftarlar da yayın bilgilerini araştırarak öğrenmek amacında. Başakşehir Denizlispor maçı canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 2 canlı izle internetten donmadan alternatifleri haberimizde bulunuyor.


 

Başakşehir Denizlispor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 16:00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.



 

Başakşehir Denizlispor maçı öncesi OPTA istatistikleri

Denizlispor'u konuk ettiği son iki Süper Lig maçını kazanan Başakşehir, ilk iki iç saha karşılaşmasında rakibinden puan alamamıştı.
Başakşehir ile oynadığı son dört Süper Lig maçını kazanamayan Denizlispor (1B 3M), rakibini son olarak Mart 2009'da deplasmanda mağlup edebildi (2-0).
Geçen sezonun başından bu yana Süper Lig'de en fazla iç saha galibiyeti alan takım olan Başakşehir (14), evinde çıktığı son iki karşılaşmada rakiplerine puan vermedi.
Deplasmanda çıktığı son altı Süper Lig maçının sadece birini kazanan Denizlispor (5M), bu sezon ligdeki tek galibiyetini o karşılaşmada aldı (2-1 vs Gençlerbirliği).
Bu sezon Süper Lig maçlarının ilk 15 dakikalarında en fazla gol yiyen üç takımdan ikisi Başakşehir ve Denizlispor (3; Antalyaspor ile birlikte).
2020/21 Süper Lig sezonunda en az net gol pozisyonuna giren iki takımdan biri olan Denizlispor (5; Trabzonspor ile birlikte), aynı zamanda en düşük gol beklentisinde kalan ekip konumunda (6.33 xG).
Bu sezon Süper Lig maçlarının ilk yarılarında en fazla gol yiyen takım olan Denizlispor (8), bu gollerin beşini son üç karşılaşmada kalesinde gördü.
Edin Visca geçen sezon Denizlispor'a karşı forma giydiği iki Süper Lig maçında birer gol kaydetti.
Başakşehir formasıyla oyuna sonradan girdiği son iki Süper Lig maçında üç gol atan Fredrik Gulbrandsen, daha önceki 25 karşılaşmanın toplamında aynı sayıda gol kaydetmişti.
Bu sezon Süper Lig'de iki asist yapan Denizlispor oyuncusu Tiago Lopes, daha önceki üç sezonunun toplamında sadece bir gol pası verebilmişti.
Okan Buruk, Süper Lig kariyerinde Denizlispor'a rakip olduğu iki maçı da kaybetmedi (1G 1B) ve geçen sezon bu statta oynanan karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.


 

Başakşehir Denizlispor muhtemel kadrolar

Başakşehir: Volkan, Rafael, Epureanu, Skrtel, Bolingoli, Mahmut, Berkay Özcan, Edin Visca, İrfan Can, Deniz Türüç, Demba Ba.

Denizlispor: Pantilimon, Tiago Lopes, Oğuz Yılmaz, Bergdich, Fabiano, Bakalorz, Murawski, Aissati, Sagal, Rodallega, Sacko.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.