Medipol Başakşehir'in kalan maçları

Medipol Başakşehir'in kalan maçları
Spor Toto Süper Lig'de 28. haftayı en yakın rakibi Galatasaray'ın 5 puan önünde lider tamamlayan Medipol Başakşehir'in kalan maçları merak ediliyor. İşte fikstür.

2018-2019 sezonunda mutlu sona en yakın ekip olarak değerlendirilen Medipol Başakşehir ligdeki son maçını 2-1 kaybetti. Beşiktaş karşısında 1-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünün koruyamayan Abdullah Avcı'nın öğrencileri, Galatasaray'ın Fenerbahçe deplasmanından 1 puanla dönmesiyle sevindi. Sezonun bitimine çok az bir süre kala 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik hakkı bulunan turuncu lacivertlilerin fikstürü merak ediliyor. İşte Medipol Başakşehir'in kalan maçları...

Son sezonlarda verdiği şampiyonluk mücadelesini bu kez taçlandırmak amacında olan Medipol Başakşehir bu hafta Çaykur Rizespor'u evinde ağırlayacak. Ardından da Göztepe'yi konuk edecek. İki iç saha maçından sonra 31. haftada Sivas deplasmanına çıkacak olan turuncu lacivertliler 32. haftada MKE Ankaragücü ile İstanbul'da karşılaşacak. 33. haftada Türk Telekom Stadyumu'nda Galatasaray ile zorlu bir 90 dakika oynayacak olan Abdullah Avcı'nın öğrencileri, son haftada Alanyaspor'u sahasında misafir edecek.

galatasaray kalan maçlar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.