Medipol Başakşehir Sporting CP maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı

Medipol Başakşehir Sporting CP maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı
Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu rövanş maçında Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon'u ağırlıyor. İlk maçı 3-1 kaybeden turuncu lacivertliler gol yemeden iki veya da fazla farkı yakalayıp turu geçmek amacında. Eğer gol yerse üç farklı kazanmak zorunda. Mücadele Avrupa'daki kaderimiz açısından da büyük bir öneme sahip. Milyonların ekran başında desteklemek için televizyon başına geçeceği kritik maç öncesinde yayın bilgileri araştırılıyor.​​​​​​​ Medipol Başakşehir Sporting CP canlı izle linki

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu rövanş maçında Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon'u ağırlıyor. İlk maçı 3-1 kaybeden turuncu lacivertliler gol yemeden iki veya da fazla farkı yakalayıp turu geçmek amacında. Eğer gol yerse üç farklı kazanmak zorunda. Mücadele Avrupa'daki kaderimiz açısından da büyük bir öneme sahip. Milyonların ekran başında desteklemek için televizyon başına geçeceği kritik maç öncesinde yayın bilgileri araştırılıyor. Medipol Başakşehir Sporting CP canlı izle linki ve Bein Sports 1 canlı izle bağlantısı haberimizde.



Medipol Başakşehir Sporting CP maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 20:55'te başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.

medipol Medipol Başakşehir sporting lizbon
 


Medipol Başakşehir Sporting CP maçı öncesi OPTA istatistikleri

Medipol Başakşehir, Avrupa kupaları tarihinde konuk ettiği tek Portekiz takımını mağlup etmeyi başardı (2-1 vs Braga).
Sporting'in bugüne kadar Türk takımlarına konuk olduğu üç Avrupa maçı da beraberlikle sonuçlandı.
Evinde oynadığı son Avrupa maçında Roma'ya yenilen Medipol Başakşehir, Avrupa kupaları tarihinde üst üste iki iç saha mağlubiyeti yaşamadı.
Deplasmanda çıktığı son dokuz Avrupa Ligi eşleşme turu maçının altısını kaybeden Sporting (1G 2B), tek galibiyetini Şubat 2018'de Astana'yı yenerek aldı.
Türk takımları, Avrupa kupaları tarihinde ilk maçını iki farklı kaybettiği bir eşleşmede rakiplerini sadece üç kez elemeyi başardı (Göztepe vs Atletico Madrid, Göztepe vs OFK Beograd & Galatasaray vs Neuchatel Xamax).
Avrupa Ligi'nde ilk maçı kazandığı son beş eşleşmenin dördünde tur atlayan Sporting, bu süreçte sadece Athletic'e elendi (2011/12 yarı final).
Medipol Başakşehir'in bu sezon Avrupa Ligi'nde attığı sekiz gol Edin Visca (3), Enzo Crivelli (3) ve İrfan Can Kahveci'den (2) geldi.
Bu sezon Avrupa Ligi'nde forma giydiği yedi maçta altı gol atan Andraz Sporar, bu gollerin sadece birini deplasmanda kaydetti.

medipol Medipol Başakşehir sporting lizbon


Medipol Başakşehir - Sporting CP muhtemel 11'ler

Medipol Başakşehir: Mert Günok, Junior Caiçara, Skrtel, Epureanu, Clichy, Azubuike, Aleksic, İrfan Can Kahveci, Edin Visca, Eljero Elia, Demba Ba

Sporting Lizbon: Luis Maximiano, Ristovski, Tiago Ilori, Coates, Acuna, Battaglia, Wendel, Jovane Cabral, Bolasie, Vietto, Sporar

 

Başakşehir nasıl tur atlar?

Sporting ile Başakşehir arasında Portekiz’de oynanan ilk maçı ev sahibi takım 3-1 kazandı. Başakşehir’in son 16 turuna kalabilmesi için, gol yemeden 2 gol atması ya da gol yemesi halinde üç farklı galip gelmesi gerekiyor. Turunculacivertli ekibin 90 dakikayı 3-1 önde kapatması durumunda ise uzatma bölümüne geçilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.