Medipol Başakşehir Fenerbahçe Süper Lig maçı beIN SPORTS 1

Medipol Başakşehir Fenerbahçe Süper Lig maçı beIN SPORTS 1
Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Medipol Başakşehir evinde Fenerbahçe'yi konuk ediyor. İki güçlü ekibin zorlu mücadelesinden hangisi galip ayrılacak? Büyük bir heyecanla beklenen karşılaşma beIN SPORTS 1'den canlı izlenebilecek. İşte detaylar...

Dün Beşiktaş'ın Göztepe'yi 3-0 yenmesiyle başlayan 2. hafta heyecanında ikinci güne geldik. Akşam saatlerinde futbol severlerin gözlerinin pasını silecek bir mücadele ekranlarda olacak. Geçen sezon son haftaya kadar şampiyonluğu kovalayan ancak Galatasaray'a kaptıran Medipol Başakşehir evinde ilk maçında Gazişehir Gaziantepspor'u 5-0 yenerek sükse yapan Fenerbahçe'yi ağırlıyor. beINSPORTS 1'den yayınlanacak olan mücadele 21.45'ten itibaren canlı izlenebilecek.
 

Medipol Başakşehir - Fenerbahçe beIN SPORTS 1 maçı canlı izle


İki takım arasındaki zorlu mücadele öncesinde milyonlarca taraftar karşılaşmayı izlemenin yollarını arıyor. Medipol Başakşehir - Fenerbahçe maçı internetten canlı yayın seçeneği ile izlenebilmektedir. Alternatifler ise Digiturk Play ve Bein Connect'tir. İki platformdan satın alacağınız paketlerle birlikte karşılaşmayı FULL HD seyredebilirsiniz.
 


Fenerbahçe hazır


Fenerbahçe, Medipol Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı. Can Bartu Tesisleri'nda teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde gerçekleşen idman saat 17.30'da başladı. Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından 3 gruba ayrılan sarı-lacivertli oyuncular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Çift kale maçın ardından antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.  
 


Medipol Başakşehir - Fenerbahçe muhtemel 11'ler (kadrolar)


Başakşehir
Mert, Caiçara, Chedjou, Pock, Behich, Soner, Azubuike, Visca, arda, Elia, Ba

Fenerbahçe
Alta, Isla, Jorgensen, Jailson, Dirar, Ozan, Emre, Ferdi (Deniz), Kruse, Rodrigues, Vedat Muriqi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.