Medipol Başakşehir - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Medipol Başakşehir - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Spor Toto Süper Lig'in iki zirve adayı 1. haftada karşı karşıya geliyor. Trabzonspor Medipol Başakşehir'e İstanbul'da konuk oluyor. İki takım da karşılaşmadan galip ayrılmak ve ilk haftayı kaypsız atlatmak istiyor. Peki Medipol Başakşehir Trabzonspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar...

Yeni transferleriyle bambaşka bir döneme giren Trabzonspor, Abdullah Avcı'nın uzun süredir üzerinde hakimiyet kurduğu ve inşası için gece gündüz çalıştığı Başakşehir deplasmanında 3 puan arıyor. Hosseini, Toure ve Amiri ile kadrosunu güçlendiren bordo mavililere karşılık olarak durumu belli olmayan Adebayor ve Mossoro'suz sahaya çıkması beklenen Başakşehir'in mücadelesi nefes kesecek. Rakibine karşı son 6 maçtır kazanamayan Fırtına bu şanssızlığını kırmak isterken turuncu lacivertliler ise seriyi 7'ye çıkarmak amacında. Geçen sezon iki takım arasında oynanan maçlarda ise Medipol Başakşehir güçlü rakibinden bir beraberlik ve bir de galibiyet almayı başararak 4 puan koparmıştı.

3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 19.30'da başlayacak maçı hakem Fırat Aydınus yönetecek. Karşılaşma beIN SPORTS1'den yayınlanacak.

Medipol Başakşehir'de Trabzonspor maçı öncesinde iki eksik bulunuyor. Turuncu-lacivertli ekipte geçen sezondan cezası süren Arda Turan ile geçtiğimiz günlerde ameliyat olan Alparslan Erdem, Trabzonspor karşısında forma giyemeyecek.

Turuncu-lacivertli takımda, antrenman eksiği bulunan Marcio Mossoro'nun ise forma giymesi beklenmiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.