Menajeri açıkladı: Djaniny için teklif hazırlığı var

Menajeri açıkladı: Djaniny için teklif hazırlığı var
Bu sezon Trabzonspor'da gösterdiği performansla taraftarların gözüne girmeyi başaran Djaniny'nin ayrılma ihtimali hala sıcak. Özellikle Arap ülkeleri tarafından takip edildiği bilinen Afrikalı futbolcu için menajeri Pedro Cordeiro, bir takımın teklif hazırlığı içerisinde olduğunu söyledi.

Transfer sezonunu çok verimli geçiren ve şu ana kadar 9 futbolcya imza attıran Trabzonspor'da dün de Stefano Denswil KAP'a bildirilmişti. Şu anda 13 yabancısı bulunan bordo mavililerde bir oyuncunun ayrılması gündemde. Daha önce adı birçok takımla anılan ve Arap ülkelerinin gözdesi haline gelen Djaniny'nin hala ayrılma olasılığı var. Menajerliğini üstlenen Pedro Cordeiro da oyuncusu hakkında açıklamada bulundu.

O takım Al-Hilal mi?

Gazetemiz muhabiri Burak Zihni'ye konuşan Cordeiro; "Djaniny için adını şu anda gizli tutmak isteyen bir kulüp teklif yapma hazırlığında" dedi. Bu ifadelerin ardından gözler Suudi Arabistan temsilcisi Al-Hilal'e çevrildi. Bilindiği üzere Riyad temsilcisi daha önce de Yeşil Burun Adaları pasaportlu oyuncu için girişimde bulunmuş ancak ret cevabı almıştı. 

djaniny trabzonspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.