Menajeri açıkladı! Marcelo Saracchi Trabzonspor'a gelecek mi?

Menajeri açıkladı! Marcelo Saracchi Trabzonspor'a gelecek mi?
Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda iyi bir sol bek alabilmek adına çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da harekat 7-8 isim üzerinden sürüyor. Deneyimli teknik direktör dün de yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada birçok oyuncuyla görüştüklerini doğrulamıştı. O futbolculardan birinin Marcelo Saracchi olduğu öğrenilmişti. Peki, Urugaylı sol bek Trabzonspor'a gelecek mi? Menajeri gazetemize açıklamada bulundu.

Gelecek sezon Abdullah Avcı ile şampiyonluğa göz koyan ve iki bombayla transfer dönemine başlayan Trabzonspor'da birçok isim gündeme gelmeye devam ediyor. Bordo mavililer bir süredir Alexander Sörloth sebebiyle temasta bulunduğu RB Leipzig'e Marcelo Saracchi konusunda da teklif sundu. Ancak Alman temsilcisi 6 milyon euroluk satın alma maddesi ya da direkt bonservisle satma şartı koşunca Karadeniz ekibi geri adım attı. Ancak yine de bu transfer için görüşmeler sürecek. Norveçli oyuncuyla birlikte Almanya'dan bir paket yapılmak isteniyor.

Öncelik İspanya ve İtalya

Transfer hakkında DAMGA'ya açıklamalarda bulunan Saracchi'nin menajeri ise önceliklerinin farklı olduğunu ifade etti ve "Trabzonspor önemli bir takım. Marcelo Galatasaray'da forma giydiği dönemde adından söz ettiren kulüplerden biriydi. İyi transferlerle sezona başladılar. Ancak önceliğimiz İtalya ve İspanya" dedi.


Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.