Menajeri DAMGA'ya konuştu! Majid Hosseini kalacak mı gidecek mi?

Menajeri DAMGA'ya konuştu! Majid Hosseini kalacak mı gidecek mi?
Trabzonspor'da transferi gündeme oturan ve son günlerde de Yunan devlerinin listesine giren Majid Hosseini'nin durumu merak ediliyor. Sezon sonunda bedava olarak takımdan ayrılma imkanı bulunan İranlı stoper hakkında menajeri DAMGA'ya konuştu.

Esteghlal'den geldiği günden bu yana adından söz ettiren performanslara imza atan ve Vitor Hugo'nun yokluğunda savunmayı toparlayan Majid Hosseini'nin takımdan ayrılıp ayrılmayacağı konusu gündemdeki sıcaklığını koruyor. Sezon başında sözleşmesinin opsiyon maddesi kullanılarak kontratı uzatılan 24 yaşındaki stoperin yine bedelsiz gitme imkanı var. Bu konu özellikle Yunan takımlarının da ilgisini çekti girişimler başladı. Transferi ile ilgili birçok iddia ortaya atılan Hosseini'nin menajeri muhabirimiz Burak Zihni'ye açıklamalarda bulundu.


Abdullah Avcı bırakmadı

Devre arasında oynamak istediği bir takıma kiralanması konusunda talepte bulunan Hosseini için birçok Süper Lig takımı devrey girmişti. Ancak Teknik Direktör Abdullah Avcı, oyuncusunu ısrarla bırakmak istememiş ve bu haklılığı da İranlı savunmacının oynadığı karşılaşmalarda ortaya çıkmıştı. Vitor Hugo'nun yokluğunu aratmayan milli futbolcu ile artık daha uzun süre çalışıkmak isteniyor.


Maaşına zam yapılacak

İran'dan transfer edilirken sözleşmesinde bulunan 550 bin ve 600 bin euroluk yılllık ücret kazanan Majid Hosseini'nin yeni kontratına zam da yapılacak. Hem oyuncunun potansiyelinin bulunması hem karakteri yönünden sorun çıkaran bir oyuncu olmaması hem de isteyen kulüplerin fazlalığı yönetime bu adımın atılmasını sağladı. Majid Hosseini de öneriye sıcak bakıyor.


Her şey para değil

Bugüne kadar hakkında pek çok iddia ortaya atılan ve son olarak Yunan basınına  "Trabzonspor'u reddettik" açıklaması yaptığı iddia edilen Hosseini'nin menajeri DAMGA'ya konuşarak; "Her şey para değil. Trabzonspor bize bir öneri sundu ve değerlendiriyoruz. Majid'e teklif gelmesi normal bir durum. Kendisi milli takımın da önemli parçalarından. Ancak kulüpten gelen öneriyi reddetmemiz gibi bir durum söz konsu değil. Zaten Majid de Trabzon'u seviyor ve büyük ihtimalle de kalacak. Her şey para değil. Elbette oyuncuların kazançları var ve bunu yükseğe çekmek isterler ancak bugüne kadar maddiyatı ön plana atmadık." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.