Mert Hakan Yandaş Fenerbahçe'den gönderilebilir! Bardağı taşıran son damla...

Mert Hakan Yandaş Fenerbahçe'den gönderilebilir! Bardağı taşıran son damla...
Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe'nin deneyimli futbolcularından Mert Hakan Yandaş, gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Yaşanan olay sonrası gönderilmesi de gündeme geldi.

Derbi öncesinde çok kritik bir deplasmanda Kayserispor karşısına çıkan Fenerbahçe, sahadan 4-3 galip ayrıldı ancak sahada 9 kişi kaldı. Önce Fred yaptığı faul ve akabindeki itirazları sebebiyle atıldı. Ardından Mert Hakan da şiddetli itirazdan kırmızı kart gördü. Çılgına dönen Teknik Direktör İsmail Kartal, oyuncusuna büyük tepki gösterdi ve arkasından bağırdı. Bu anlar yayıncı kuruluşun kamerasına da yansıdı.

Komutan edasıyla geziyor

İtirazdan dolayı iki sarı kart görerek kırmızı kartla oyun dışında kalan Mert Hakan Yandaş'ı sert sözlerle eleştiren Tümer Metin, "Mert Hakan'ın yaptığı iş değil. Ne yapıyorsun arkadaşım? Bir değil, iki değil, 10 değil, 20 değil ya! Bir şey oynadığın yok, komutan edasıyla ortalıkta geziyorsun. Hem oyuncuyu yaktın, yaptığın faul, gereksiz bir hezeyana sürükledin oyuncuyu da orada. Gerek yok. Sorarsan takımın kaptanlarından biri dersin. Bu mu kaptanlık, bu mu futbolculuk? Zaten ipin ucu kaçtı, bari siz biraz itidalli olun. Fenerbahçe'ye ne verdi Mert Hakan Yandaş? Haftalardır ortalarda yoksun, geliyorsun saçma sapan kaosun içine sürüklüyorsun. Bunlarla anılmak seni rahatsız etmiyorsa artık, benim de söyleyecek bir şeyim kalmadı." dedi.

Rakiplere mi çalışıyorsun sen?

A Spor'da karşılaşmayı yorumlayan Erman Toroğlu ise; "Ya hasta mısın arkadaş ya? İrfan da o işi yapıyordu ama oynayamıyordu. O toparladı. İyi futbol oynamaya ve takımını kurtarmaya başladı. Doğru yolu buldu. Sen her gittiğin maçta çıban başlığı yapıyorsun. Bugün Fener onun yüzünden en iyi oyuncusunu kaybetti. Hakem durduk yere kırmızı vermez. Sen provokasyon mu yapıyorsun? Rakiplere mi çalışıyorsun sen? Galatasaray dese ki bir oyuncuya Fener'i boz dese ancak bunu yapabilirdi." ifadelerini kullandı.

Taraftar tepkili

Dün Kayseri'de kırmızı kart gören Mert Hakan Yandaş'a taraftarlar da sosyal medyadan tepki gösterdi. Tecrübesine yakışmayan bir tutum içinde bulunduğu dile getirilen 29 yaşındaki orta saha oyuncusunun takıma zarar verdiği ifade edildi ve binlerce mesaj atıldı.

Bileti kesilebilir

Kısa süre almasına rağmen kırmızı kartla atılan milli futbolcunun sezon sonu tamamlanacak kontratı öncesinde devre arasında gönderilme ihtimali de gündeme geldi. Orta sahaya takviye yapması beklenen Fenerbahçe'nin Mert Hakan'ı göndererek farklı isimlere yönlenebileceği de konuşulmaya başlandı.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.