Messias'ı Trabzonspor'a kim aldırdı?

Messias'ı Trabzonspor'a kim aldırdı?
Şampiyonluk parolası ile ikinci yarıya başlayan Trabzonspor'un kiraladığı isimlerden biri olan Manoel Messias'ın takıma vereceği katkı merakla bekleniyordu. Ancak Brezilyalı stoperin sadece Erzurumspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında 90 dakika oynaması tepkileri de beraberinde getirdi. Sambacının beş aylık maliyeti ise 400 bin euro.

Süper Lig'in ikinci yarısına Guilherme, Ndiaye, Messias ve Bilal Başacıkoğlu transferleriyle başlayan Trabzonspor'da performansı en çok merak edilen isim Brezilyalı stoperdi. Savunmada yaşanan sıkıntılara çare olması beklenen deneyimli stoper değil ilk 11, kadroya dahi giremedi. Yabancı kontenjanına da takılan sambacı için Türkiye ve Trabzon tatil yeri oldu, parasını da aldı ve keyfini çıkardı. Trabzonspor ise fiyasko bir transfere imza atarak şampiyonluk yolında önemli hatalarından birini yaptı.

Taraftarlar da Messias'a ödenen 400 bin euro ve vaat edilen 1 milyon 250 bin euro yıllık sözleşmelerin bu denli yetersiz bir futbolcu için gözden çıkarıldığının hesabının verilmesini istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.