Mesut Özil'den flaş Joachim Löw kararı! Alman teknik adam imza atmazsa...

Mesut Özil'den flaş Joachim Löw kararı! Alman teknik adam imza atmazsa...
Fenerbahçe'nin Türk asıllı Alman süper yıldızı Mesut Özil, uzun süredir takımın başına getirilmesi planlandığı öne sürülen Joachim Löw'ün imzasına göre hareket etme kararı aldı. Deneyimli oyuncu vatandaşının imza atmaması halinde takımdan ayrılabilir.

Fenerbahçe'de Mesut Özil problemi bir türlü bitmek bilmiyor. Dün itibariyle Fenerbahçe'ye transfer olmasının üzerinden tam 1 yıl geçen Mesut Özil, bu süre zarfında istenilen performansı gösteremediği gibi beklenen fiziksel kaliteye de ulaşamadı. Sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe'nin Antalya kampına katılamayan ve iğne tedavisi olan yıldız futbolcunun Vitor Pereira'nın ardından İsmail Kartal'la da istediği ortamı bulamadı. İsmail Kartal'ın Mesut Özil'i fiziksel olarak yeterli bulmadığı, istediği seviyeye gelmediği sürece de ilk 11'de düşünmediği ifade ediliyor.


 


Inter Miami istiyor

Takvim'in haberine göre; Mesut Özil'in de sezon sonunda Alman Milli Takımı'nda birlikte çalıştığı Dünya Şampiyonluğu yaşadığı Joachim Löw'ün sezon sonunda takımın başına geçmemesi durumunda ABD'den gelen teklifi değerlendireceği de öğrenildi. Mesut Özil'e Beckham'ın sahibi olduğu Inter Miami FC'nin astronomik bir teklifte bulunduğu belirtiliyor.

Fotomaç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.