Michy Batshuayi goldeki başarısını transferde de gösterecek! Fenerbahçe süper yıldız için devrede

Michy Batshuayi goldeki başarısını transferde de gösterecek! Fenerbahçe süper yıldız için devrede
Fenerbahçe'ye imza attıktan sonra golleriyle taraftarları coşturan ve sarı lacivertlileri zirveye tutunduran Michy Batshuayi, ocak ayında transfer için de mesai yapacak. Belçikalı golcü takım arkadaşını İstanbul'a getirebilmek için devreye girecek. Yönetim de takıma direkt etki yapacağını düşündüğü Hazard için girişimlere başlayacak.

Süper Toto Süper Lig'de Galatasaray'ı takibini sürdüren Fenerbahçe, hafta sonunda ezeli rakibiyle oynayacağı mücadeleden de zaferle ayrılarak yeniden liderliğe oturmayı hedefliyor. Sarı lacivertliler diğer yandanda 12 Ocak'ta başlayacak transfer dönemine odaklanmış durumda. Takıma yapılacak takviyeler konusunda yönetim ve Jorge Jesus arasındaki iletişim sürüyor. Taraftarlarını heyecanlandıracak bir hamle yapmayı kararlaştıran Kanarya, daha önceki dönemlerde adı birçok kez anılan Eden Hazard için girişimde bulunacak. En büyük yardımcı ise Michy Batshuayi olacak.

60 maçta birlikte oynadılar

Belçika'nın altın jenerasyonu olarak kabul edilen oyuncu grubunda gösterilen Eden Hazard ile Michy Batshuayi daha önce 60 karşılaşmada birlikte görev yaptı. Chelsea ve Belçika'da beraber oynayan ikili bu mücadelelerde toplamda 6 gol kaydetti. Bats, arkadaşın 1 asist yaparken, Eden ise 5 kez gol pası vermeyi başardı. Maç başına puan ise 2.17 oldu.


 

Batshuayi Hazard'ı ikna edecek

İspanyol medyası transferle ilgili flaş bir bilgi paylaştı. Fenerbahçe'nin Eden Hazard ile görüştüğünü ve kiralamak için Real Madrid ile temaslarda bulunduğunu yazdı. Daha önce Belçikalı yıldıza bırakıldığı yazılan karar sonrasında gözler Batshuayi'ye çevrildi. Yıldız forvetin, yakın arkadaşını ikna edebilmek için devreye gireceği öğrenildi.


 

Real de ödeyecek

İspanya’nın önde gelen internet sitelerinden Fichajes, bomba bir iddia ortaya atmıştı. Buna göre Fenerbahçe, Eden Hazard’ı sezon sonuna kiralamak için Real Madrid ile görüştü. İspanyol devi de kararı oyuncuya bıraktı. Haberde, tarafların anlaşma sağlaması halinde Hazard’ın kalan maaşının bir bölümünün Real Madrid tarafından ödenmeye devam edeceği de kaydedildi. 31 yaşındaki süperstar, 2019’da 115 milyon Euro’ya imza attığı Real Madrid’de, sakatlıklar nedeniyle bir türlü bekleneni veremedi. Hazard, bu sezon da istediği forma şansını bulamadı, 13 resmi maçta sadece 621 dakika süre alabildi. Fenerbahçe, Belçikalı yıldızın kariyerini yeniden çıkışa geçirmesi için yeni bir fırsat olabilir.


Bonservisi alınabilir

Sarı-Lacivertliler, Hazard’ı ikna etmek için Michy Batshuayi kozunu kullanmayı planlıyor. Golcü oyuncu, Belçika Milli Takımı’ndan arkadaşı olan ve son olarak Dünya Kupası’nda birlikte mücadele ettiği Eden Hazard için kolları sıvamaya hazır. Yıldız futbolcunun Real Madrid ile olan sözleşmesi önümüzdeki sezonun sonunda bitecek. Fenerbahçe eğer Hazard’ı kiralar ve performansından memnun kalırsa, bu sezonun sonunda uygun bir bedelle bonservisini de alabilir.

 

Eden Hazard'ın başarıları

Adını dünya futboluna duyurduğu Lille ile daha önce 2010-2011'de lig ve kupa şampiyonluğu yaşayan ve o dönem de Fenerbahçe ile adı anılan Eden Hazard, 2015 ve 2017'de Chelsea ile 2 Premier Lig zaferi elde etti. Ayrıca 2012-2013 ve 2018-2019 sezonlarında UEFA Avrupa Ligi'ni kaldırdı. 1 İngiltere Kupası ve 1 İngiltere Lig Kupası ile kariyerini taçlandırdı. Real Madrid ile 1 Şampiyonlar Ligi, 2 La Liga, 1 UEFA SÜoer Kupası ve 2 İspanya Süper Kupası kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.