Milyonlar Mauro Icardi'yi bekliyor! Bayern Münih maçında oynayacak mı?

Milyonlar Mauro Icardi'yi bekliyor! Bayern Münih maçında oynayacak mı?
 DAMGA Editörü
Galatasaray bu akşam Rams Park'ta Bayern Münih'i ağırlayacak. Gözler ise çıkacak kararda. Mauro Icardi, bu zorlu karşılaşmada oynayacak mı? İşte detaylar...

Ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Galatasaray'da gündemin en sıcak konusu Mauro Icardi. Ligde attığı gollerle Beşiktaş derbisinde zaferi getiren isim olarak akşama damga vuran tangocunun yeni hedefi Bayern Münih. Manchester'ı deplasmanda deviren isimlerden biri olmayı başaran Arjantinli süper yıldızın sakatlığı herkesi kara kara düşündürüyor. Teknik Direktör Okan Buruk oyuncusunun oynayıp oynamayacağı senaryolara göre takımını hazırlıyor. Deneyimli futbolcu fedakarlık yaparak sahada yer almak istiyor ancak gözler sağlık ekibinden çıkacak karara çevrildi. Peki, Mauro Icardi Bayern Münih maçında oynayacak mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

15 maçta 14 golü var

Geçen sezon kiralık oynadığı Galatasaray'da şampiyonluğu getiren isimlerin başında gelen Mauro Icardi, 22 golle adını yeniden dünya futboluna hatırlatmıştı. Performansı sonrası PSG'nin kapısını birçok takım çaldı ancak burada yeniden hayata döndüğü sarı kırmızılılarla yola devam etmeyi daha doğru bularak imzayı attı. Bu sezon çıktığı 15 maçta 14 gol atıp 2 de asist yaptı. Trabzonspor, Gaziantep FK ve Beşiktaş ağlarını 2'şer kez havalandırdı. NK Olimpija, Molde, Samsunspor, Başakşehir, İstanbulspor, Antalyaspor ve Manchester United ağlarını havalandırdı.

Bakambu hazırlanıyor

Okan Buruk planlarını Icardi'li ve Icardi olmadan planlıyor. İki tercih için de Bakambu hazırlığı yapılıyor. Arjantinli yıldızın durumuna göre Kongolu forvet tercih edilecek veya yedek kulübesinde karşılaşmaya başlayacak. Diğer yandan Zaha'nın da buraya kaydırılma durumu söz konusu. Kerem'i kanatta başlatıp Fildişilinin forvette oynaması gündemde.

Mauro Icardi Bayern Münih maçında oynayacak mı?

Sağlık kurulunun seferber olduğu Mauro Icardi için artık gözler çıkacak kararda. Ancak kendisinin sekerek yürümesi ve zorlanması durumu kötüye doğru götürüyor. Ayrıca bu maçların haricinde sahalardan kalabilme ihtimalini de doğurdu. Fanatik'in haberine göre MR tetkiklerinde sağ ayak bileği peroneal tendonlarında ve tendon üstündeki retinakuler dokuda hasar ve kanama tespit edilen Arjantinli yıldızın tedavisi sürüyor. Icardi’nin durumu maç saatine kadar doktorlar tarafından kontrol edilecek. Tecrübeli futbolcu sahada olmayı çok istiyor, ancak teknik ekip, sağlık heyetinin raporuna göre bir karar vermeyi düşünüyor. Galatasaray’ın belki de bu sezon en çok ihtiyaç duyduğu karşılaşmada Icardi’nin sakat olması, Florya’da ciddi şekilde can sıkıyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.