Morteza Pouraliganji Başakşehir maçında tribünde

Morteza Pouraliganji Başakşehir maçında tribünde
Trabzonspor Pouraliganji ile yaptığı görüşmelerde dün de imza aşamasına gelemedi. İranlı futbolcunun Dünya Kupası'ndaki formu ve bedava olması sebebiyle farklı kulüplerin ilgisinin olduğu iddia ediliyor. Ancak tecrübeli oyuncu Medipol Başakşehir maçını tribünden izleyecek.

Hosseini ve Amiri sonrasında Pouraliganji ile İranlı futbolcu sayısını üçe çıkarmaya hazırlanan Trabzonspor'da dün de imzalar atılamadı. Verilen sürelerin sonuna gelen iki taraf orta yolda buluşamadı. İstanbul'da bulunan Morteza Pouraliganji ve menajeri Başakşehir maçını tribünden takip edecek. Eğer anlaşma sağlanırsa pazartesi günü sözleşme imzalanacak.

Teklif mi var?
Pouraliganji'nin menajeri Amir Hashemi'nin Hollanda etkin bir temsilci olması ve pek çok İranlı futbolcunun da haklarını elinde bulundurması Trabzonspor'un elini zayıflatabilir. Bu pazarda oyuncusunu satma girişimleri bulunduğu da iddia edilen Hashemi'nin AZ Alkmaar'ın aklını çeldiği ve Hollanda ekibinin İranlı futbolcu için teklif yapacağı öne sürüldü. Bu sebeple Trabzonspor'un beklemeye alındığı da dile getiriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.